Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

 Με λένε Βασίλη ... με λένε Έλληνα

Με λένε Σπύρο και είμαι MALAKAS!!!

Αυτή την φορά "Σπύρο" έχουμε επιλογή !!! Να ψηφίσουμε ΟΧΙ ... δεν είμαστε  MALAKES!!!

Συνέντευξη με τον Δ. Καζάκη: Ανάλυση του Χρέους και τρόποι Διεξόδου ...

Με λόγια "απλά και σταράτα" από ένα μέλος του πυρήνα Αχαρνών ...
     "Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά - όσο πλησιάζει η 6η Μαίου - ακούμε για ''σημαντικές'', ''καθοριστικές'', ''κρίσιμες'' εκλογές κλπ. Αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιους χαρακτηρισμούς έχουν τους λόγους τους. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να παραμείνει εγκλωβισμένος στα ξεπερασμένα και διεφθαρμένα πρώην κόμματα εξουσίας. 
     
       Συμφωνώ για την κρισιμότητα της 6ης Μαίου. Αφορά όμως όχι τα κόμματα, αλλά τον πολίτη. Αυτόν που ψήφιζε όταν του δινόταν η ευκαιρία και την επομένη άρχιζε να διαμαρτύρεται για όλα. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Αυτοί οι ''κύριοι'' μας έφεραν σε τέτοια κατάσταση που δεν έχει κανείς πολίτης δικαιολογία. Αν και τώρα δεν έχουμε καταλάβει το ρόλο τους, έχουμε πρόβλημα νοητικό.  

        Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κάλπη. Δεν ψηφίζουμε για πλάκα. Αναγνωρίζουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και παίρνουμε θέση. Συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και τους στέλνουμε σε ταξίδι χωρίς επιστροφή. Το πρωί της 7ης Μαίου θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Η απάντηση μας στο ξεπούλημα της χώρας και στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας είναι σαφής και το ''Ο Χ Ι'' που θα στείλουμε θα είναι κατηγορηματκό και "θανατηφόρο".    

Σημείωση 1   ''Με μία σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου.      
                       Με την ψήφο σου μπορεί να σκοτώσεις το παιδί σου''          
Σημείωση 2   Καλορίζικη και καλοτάξιδη η νεα ιστοσελίδα του πυρήνα μας. 

Μακάρι να μας φέρει τα καλά νέα της απελευθέρωσης της πατρίδας.
                                   
Γ.Γ.  "       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1