Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο σκοπός του συστήματος είναι αυτό που κάνει ... ΟΧΙ αυτό που σου λένε ότι κάνει

Υπάρχει μια βασική συστημική αρχή του Anthony Stafford Beer που στην Αγγλική γλώσσα διατυπώνεται ως "The Purpose Of a System Is What It Does", (συχνά θα το βρείτε γραμμένο με την συντομογραφία POSIWID) που σημαίνει "Ο Σκοπός ενός Συστήματος είναι αυτό που Κάνει".

Η βασική αυτή αρχή μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό καθώς η αίσθηση ότι το σύστημα των μνημονίων που μας επιβλήθηκαν πάει να κάνει την τελειωτική του κίνηση, γίνεται εντονότερη μέρα με τη μέρα.

Όλο αυτό το διάστημα των 2,5 χρόνων που η μνημονιακή επίθεση μαίνεται εναντίον του Λαού μας και την Πατρίδας, οι Πολιτικοί του Δοσιλογισμού μαζί με τα συνεργαζόμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης διακηρύττουν σε όλους τους τόνους ότι η πολιτική των Μνημονίων, ο ακραίος νεοφιλελεύθερος χρηματοπιστωτικός Καπιταλισμός  δηλαδή, προσπαθεί να ...
μας σώσει από την χρεωκοπία και να επαναφέρει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης. 

Ομολογώ πως Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά είμαι Μηχανικός και την αρχή του POSIWID την κατανοώ απολύτως.

Άλλωστε για τα οικονομικά υπάρχει ο Δημήτρης Καζάκης που μπορεί να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια και σε βάθος τις πτυχές της οικονομικής χειραγώγησης που γίνεται στην πατρίδα μας και που μας οδηγεί όλο αυτό.   

Με βάση την αρχή του POSIWID νομίζω όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς και στα αλήθεια συμβαίνει.

Και μάλιστα χωρίς να πολιτικολογούμε ή να μιλάμε για αριστερή ή δεξιά προσέγγιση στο πρόβλημα που ζούμε. 
Ας δούμε λοιπόν τι κάνει το Σύστημα των Μνημονίων που μας λένε συνεχώς ότι μας σώζει. 
Γιατί σύμφωνα με την αρχή του POSIWID το σύστημα είναι ότι κάνει. 

Ξεχάστε λοιπόν όλα τα Ψέμματα που μας λένε συνεχώς Πολιτικοί και Εργολάβοι Καναλάρχες και δείτε επιτέλους την αλήθεια κατάματα:

1. Το σύστημα χαρίζει τα δικά μας λεφτά στους Τραπεζίτες. Ξέρετε τώρα πια, Δανεικά κι Αγύριστα ...
2. Το σύστημα διαλύει την οικονομία, προκαλεί ύφεση διαρκείας και συρρίκνωση του Ακκαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Έτσι άμα ξεχρεώσουμε ποτέ να ανάψουμε καμμιά λαμπάδα ίσα με το μπόι του Αγάλματος της "Ελευθερίας" .... των Αγορών.
3. Το σύστημα οδηγεί στην Ανεργία πάνω από το 25% του ενεργού Οικονομικά πληθυσμού της Ελλάδας. Μαζί οδήγησε ήδη πάνω από 3.000 Έλληνες στην Αυτοκτονία !!!
4. Το σύστημα απαξιώνει την εργασία μαζί με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Όσοι "βλάκες" σπουδάσατε κάνατε λάθος ... εργάτες και πειθήνιους θέλει το σύστημα των Μνημονίων!!!
5. Το σύστημα απαξιώνει και διαλύει το κράτος για να ξεπουληθεί για ένα πιάτο φακής ... στους καλούς ιδιώτες που θα τα φτιάξουν όλα !!!! Ξέρετε τώρα, αυτούς τους καλούς ιδιώτες, που χωρίς να έχουν φτιάξει δρόμους στις Εθνικές καραμανιόλες, σε βάζουν να πληρώνεις διόδια 10 φορές μέχρι να φτάσεις εκεί που πας!  Ναι,  αυτούς του καλούς ιδιώτες που ΔΕΝ πληρώνουν χαράτσια και φόρους γιατί τα φορτώνουν στα κορόϊδα ....
6. Το σύστημα διαλύει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας για να ξεπουλήσει γη και ύδωρ σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και Διακρατικές Συνεργασίες προς όφελος του κατακτητή Ευρωπαίου !!!
7. Το σύστημα διαλύει πρώτα από όλα Υγεία, Παιδεία και Εθνική Άμυνα γιατί θέλει τον Λαό και την Χώρα γονατιστούς επαίτες και υποχείρια των ξένων κατακτητικών συμφερόντων, τώρα τις λένε Αγορές και Δανειστές  γιατί είναι πιο sic ...
8. Το σύστημα κάνει PSI για να κουρέψει τάχα το Χρέος αλλά στην πραγματικότητα δίνει μετρητά σε ξένους τοκογλύφους διαλύοντας τα Ασφαλιστικά Ταμεία όπου όλος ο Λαός υποχρεωτικά έχει πληρώσει για δεκαετίες ... και στο τέλος χρωστάμε και περισσότερα !!!
9. Το σύστημα βάζει χαράτσια δηλαδή "ενοίκιο" στις κατοικίες μας και στην ιδιοκτησία που αποτελεί αποτέλεσμα του μόχθου ολόκληρων γενιών Ελλήνων, και φορολογεί την ύπαρξη παιδιών στις Ελληνικές οικογένειες, για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα των Μνημονίων τάχα. Αυτό το πρόγραμμα που ... όλοι παραδέχονται ότι ΑΠΕΤΥΧΕ !!!
10. Το σύστημα μας χωρίζει σε Δεξιούς, Αριστερούς, Δημόσιους Υπάλληλους, Ιδιωτικούς Υπάλληλους, Ελεύθερους  Επαγγελματίες για να μην μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά κάνει. 
11. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ. 

Ο Σκοπός του συστήματος είναι ότι κάνει, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

POSIWID λοιπόν !!! O Σκοπός του Συστήματος των Μνημονίων και του Προδοτικού Πολιτικού και Οικονομικού - Μηντιακού Κατεστημένου που το στηρίζει είναι η Διάλυση της Ελλάδας, η Εξαθλίωση του Λαού, η Ασύδοτη Κερδοσκοπία και το Ξεπούλημα μας στους ξένους Κατακτητές που τα αργυρώνητα ΜΜΕ έχουν το θράσος να αποκαλούν Σωτήρες και εταίρους μας! 

 Α και που είστε! Να μην ακούσω κανένα εξυπνάκια να λέει τίποτα σαχλαμάρες ότι αυτά που γράφω παραπάνω είναι τίποτα Μαρξιστικές Δοξασίες ... 

Γιατί απλά η αρχή του POSIWID είναι συστημική αρχή και χρησιμοποιείται στο Management και ο κύριος Anthony Stafford Beer ήταν ένας ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, όχι όμως από αυτούς τους πληρωμένους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που μας πλασάρουν με την Τρόϊκα και μας κουνάνε το δάχτυλο (αν τους είχα από κοντά θα τους έλεγα που να το βάλουν) αλλά από τους ... άλλους που αφιέρωσαν την ζωή τους στην έρευνα και άφησαν πίσω τους τεράστιο έργο, ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ...  

του Η. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1