Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το Τέρας Channel και ο χυδαίος Καλαμπουράκης



Σε μια μικρή χώρα με μεγάλη ιστορία που θα μπορούσε να είναι πλέον και στην Αφρική λειτουργεί ένα Τεράστιο τηλεοπτικό κανάλι που σε συντομία το λένε Τέρας Channel. Όνομα και πράγμα το κανάλι …
 
Το Τέρας Channel ανήκει σε ένα "μέγα ευεργέτη" της χώρας που τον λένε Μπάμπουλα. Ο ευεργέτης αυτός αποτελεί υπόδειγμα εντιμότητας και με την αδιάφθορη στάση του καταφέρνει μονίμως να παίρνει τις καλύτερες δουλειές του Δημοσίου …

Για αυτό άλλωστε και το Τέρας Channel πιστό στις ηθικές αρχές του ιδιοκτήτη του  έχει αναλάβει να φέρει στον ίσιο δρόμο – τον δρόμο της ιδανικής αυτοκτονίας - όλους τους ιθαγενείς τηλεθεατές. Με ένα εξαίρετο ηθικοπλαστικό επιτελείο δικτατορογράφων και πλούσιο Ασιατικό πρόγραμμα, το Τέρας Channel αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πωλητισμού και εξημέρωσης. 

Καθημερινά και από το πρωϊ, το επιτελείο του Τέρας Channel εξηγεί στους τηλεθεατές ποιοί από αυτούς είναι πιο ένοχοι απέναντι στους άλλους και φυσικά απέναντι στα αφεντικά του … 


Α, όλα κι όλα τα στελέχη του τεράστιου καναλιού δεν χαρίζονται σε κανένα ! Αρκεί να είναι κάποιος που εμποδίζει το αφεντικό και τους φίλους του πολιτικούς να κάνουν τις δουλειές τους, και τότε να δείτε ηθικά κηρύγματα από τους δικτατορογράφους !!! 

Και επειδή σχεδόν όλοι οι ιθαγενείς εμποδίζουν τα αφεντικά του καναλιού να κάνουν τις χρυσές δουλειές τους (στην Χαλκιδική και αλλού), οι δικτατορογράφοι που δεν προλαβαίνουν να κατακεραυνώσουν όλους τους ιθαγενείς μαζί, σκέφτηκαν μαζί με τα αφεντικά να τους χωρίσουν ανάλογα με το επάγγελμά τους και τον μισθό τους, και να παραδίδουν μαθήματα ηθικής πότε στους μεν και πότε στους δε. 

Έτσι οι μεν θεωρούν ένοχους τους δε, οι δε αντιστοίχως είναι βέβαιοι πως οι μεν είναι οι πιο ένοχοι, και ο Μπάμπουλας με τους φίλους του και τους πολιτικούς κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους, πάντα με στόχο να σώσουν την πατρίδα … από το ενδεχόμενο να ανήκει στους ιθαγενείς. 

Ειδικά το πρωϊ που οι ιθαγενείς ανοίγουν τα μάτια τους και σηκώνονται από τα κρεβάτια  τους, το τεράστιο κανάλι έχει την κατάλληλη εκπομπή που εξασφαλίζει ότι οι ιθαγενείς δεν θα ξυπνήσουν πραγματικά. 

Το «ΠΡΩΙΝΟ ΤΕΡΑΣ» είναι από τις πιο γνωστές εκπομπές και διαθέτει δύο εξαίρετους δικτατορογράφους τον Καλαμπουράκη και τον Κονομέα.  Σε ρόλο καλού και κακού μπάτσου κάθε πρωϊ, αυτοί οι δύο εξημερώνουν τους ιθαγενείς πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια τους. 

Έτσι προχθές μια μέρα μετά από την στημένη ψηφοφορία στο Κυνοβούλιο όπου οι φίλοι πολιτικοί του αφεντικού Μπάμπουλα ξεπούλησαν την μικρή χώρα μαζί με τους ιθαγενείς σε κάτι ξανθούς βορειοευρωποαίους Βαρβάρους, ο Καλαμπουράκης μαζί με τον Κονομέα … έπιασαν δουλειά. 

Το θέμα τους ήταν οι απολύσεις ιθαγενών από το Δημόσιο έτσι ώστε ο Μπάμπουλας να μπορεί να πάρει πιο πολλές δουλειές σε συνεργασία με τους ξένους Βαρβάρους. 

 Ο καλός μπάτσος Κονομέας έλεγε μισοχασκογελώντας ότι είναι άδικο να χάσουν τις δουλειές τους οι οικογενειάρχες Ιθαγενείς. Τότε ο Καλαμπουράκης ανέλαβε να σηκώσει ψηλά την σημαία της ηθικής και είπε γεμάτος θυμό «μα αυτοί δεν ήταν που τους πέρνανε για τα σκουπίδια και καταλήγανε σε γραφεία!». 

Κουβέντα φυσικά δεν είπε για τους φίλους πολιτικούς του αφεντικού που έχωναν τους ιθαγενείς στους Δήμους και το Δημόσιο για να αγοράζουν ψήφους.
Κουβέντα για το γεγονός ότι κανείς από τους πολιτικούς αυτούς δεν τιμωρήθηκε για καμία από τις απάτες που συμμετείχαν μαζί με τον Μπαμπουλα και τους υπόλοιπους κολλητούς και όμοιους του. 

Α όλα κι όλα! Είπαμε ο Καλαμπουράκης ο οποίος αναδείχθηκε στην θέση του πρωϊνού δικτατορογράφου με απολύτως αξιοκρατικές διαδικασίες και αμοίβεται κάθε μήνα με τους μισθούς 10 ιθαγενών, είναι αμείλικτος σε θέματα ηθικής και διαφθοράς.
Μπορεί να κάνει καλαμπουράκια κοιτάζοντας οπίσθια και στήθη γυμνών κοριτσιών στις πρωϊνές φυλλάδες αλλά δεν είναι χυδαίος για αυτό …

Ο Καλαμπουράκης έχει μεγάλο πόνο για την διασπάθιση του Δημόσιου Χρήματος σε μισθούς ιθαγενών! Αν ξοδεύονται εκεί τα λεφτά, πως θα παίρνει όλο και περισσότερα έργα και θα πλουτίζει πιο πολύ το αφεντικό, ο Μπάμπουλας;
Κι αν δεν βγάζει πολλά το αφεντικό, πως θα βγαίνουν οι μισθοί του Καλαμπουράκη και του Κονομέα; Οι μισθοί να βγαίνουν να καλύπτονται και τα έξοδα του τζιπ … κι ας πεθαίνουν οι Ιθαγενείς και τα παιδιά τους.
Για τον Καλαμπουράκη και τον Κονομέα αυτοί που ζουν τις οικογένειες τους μαζεύοντας τα σκουπίδια πρέπει να απολύονται, ενώ όσοι μεταδίδουν και σκορπούν σκουπίδια εξημέρωσης και προπαγάνδας – σαν του λόγου τους - πρέπει να αμοίβονται πλουσιοπάροχα. 

Έτσι απλά και χυδαία σαν τον τρόπο που μιλούν για το μέλλον ανθρώπων που καταστρέφεται η ζωή τους σε ένα βράδυ, έτσι απλά και χυδαία όπως καλαμπουρίζουν με τις φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών στις πρωϊνές σκουπιδο-φυλλάδες που ξεφυλλίζουν.

Μα οι ιθαγενείς έχουν ήδη αγριέψει και αν τον πετύχουν μόνο του πουθενά τον Καλαμπουράκη καλά θα κάνει να φύγει αμέσως γιατί … αυτή την φορά οι ιθαγενείς δεν θα του κάνουν καλαμπούρια.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς ασυμπτωματική.


Η.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1