Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Γράμμα σε ένα .. ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ



Εσύ δεν είσαι που μου έλεγες ότι κάνω λάθος και ότι "το ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικοί του δίνουν την μάχη για την Ελλάδα"

Εσύ δεν είχες έτοιμες τις απαντήσεις που σου μάθαινε το MEGA Channel και ο ΣΚΑΙ, ότι "μας κάνουν πόλεμο και ότι χρειάζονται υπεύθυνοι πολιτικοί που από ανάγκη θα πάρουν σκληρές πολιτικές αποφάσεις";

Και όταν σου έλεγα ότι οι πολιτικοί που υπερασπίζεσαι είναι το λιγότερο απατεώνες, έπεσες πάνω μου και άρχισες να με αποκαλείς Λαϊκιστή; 

Εσύ δεν μου λεγες ότι «ο Γιώργος δίνει σκληρή μάχη αλλά θα τα καταφέρει!» για τον Γιωργάκη από την Μινεσότα;
Που είναι τώρα αυτός ο «ήρωας» που θα μας έσωζε, φίλε μου; Μάλλον ακολουθεί τα βήματα του Κωστάκη που εγκατέλειψε άρον-άρον την βάρκα πριν γεμίσει με νερά … 

Μόνο που ο Γιωργάκης έφυγε για τα "ξένα", για να νιώθει ασφαλής κοντά στα πραγματικά αφεντικά του …  που του βρήκανε και δουλειά  και μάλιστα σε φημισμένα Πανεπιστήμια !

Κι όμως κι αυτό το κατάπιες … και πήγες και ψήφισες τον χαρατσομπήχτη Βενιζέλο !

Γιατί για όλα έχεις λοιπόν μια απάντηση εδώ και 3 χρόνια … Για όσα κάνουνε οι πολιτικοί που υποστηρίζεις, πάντα υπάρχει μια δικαιολογία, ένα ελαφρυντικό  … συνήθως αυτή που σου λένε τα κανάλια και τα Δελτία Εξαπάτησης των 8 ή των 9. 

Και συνάμα για τους γύρω σου που γκρεμίζονται οι ζωές τους από τα μνημόνια που ψηφίσουν και νομοθετούν όσοι έστειλες στο Κοινοβούλιο δεν υπάρχουν παρά μόνο ευθύνες.
Ευθύνες γιατί τάχα δεν έκοβαν αποδείξεις, την ώρα που με τους Νόμους που ψηφίζανε οι εκλεκτοί πολιτικοί  σου, φροντίζανε ώστε οι κολλητοί τους μεγαλοεπιχειρηματίες να μην πληρώνουν μια στην εφορεία!!!

Φίλε ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ, είχα προσπαθήσει να στο εξηγήσω με απλά λόγια και στις τελευταίες εκλογές όταν σου έλεγα «αυτόν που μπήκε στο διαμέρισμά σου και σε λήστεψε, δεν τον βάζεις διαχειριστή στην πολυκατοικία …»

Και μόνο που δεν έσκιζες τα ρούχα σου, υποστηρίζοντας την σοβαρότητα και την εντιμότητα των μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ που «έδιναν την μάχη» για την Πατρίδα. 

Θα τους ψηφίσω για να μην πεινάσουν τα παιδιά μας, μου λεγες, για να μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις, για να έχουμε νοσοσκομεία, για να έρθει η ανάπτυξη …. για να μην φύγουμε από το ΕΥΡΩ και καταντήσουμε Αλβανία. 

Και όταν σου έλεγα ότι το μόνο που νοιάζει τους ΠΑΣΟΚους που ψηφίζεις είναι να μην τιμωρηθούν για τα αίσχη που έχουν κάνει και ότι ζητούν την ψήφος σου σαν συγχωροχάρτι και σαν άλλοθι για να συνεχίζουν να κλέβουν ανενόχλητοι και να προδίδουν τον Λαό και την Πατρίδα με είχες πει πάλι Λαϊκιστή … 

Και τώρα που ο τσάρος του Μνημονίου, ο Παπακωνσταντίνου είναι χωμένος μέσα στα σκατά της Λίστας «Λαγκάρντ», θέλω φίλε μου να δω πως θα τα δικαιολογήσεις πάλι;

Να που "ξαφνικά" όσα σου έλεγα εγώ ο Λαϊκιστής ήταν αλήθεια!

Να που οι εκλεκτοί σου διαπομπεύονται σαν απατεώνες από τα κανάλια που σου μάθαιναν να έχεις τόσες δικαιολογίες!
Να που αποδεικνύεται στην πράξη ότι για να μην τιμωρηθούν οι πολιτικοί που στήριξες είναι ικανοί για τα πάντα !

Ναι είναι ικανοί για τα πάντα ! Ακόμα και για την απόλυτη και πλήρη προδοσία της Πατρίδας και του Λαού μας! 
Γιατί αυτό πραγματικά κάνουν ...

Ξέρεις λοιπόν κάτι φίλε ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ; 

Αν και τώρα δεν καταλάβεις που οδήγησαν και που οδηγούν οι πολιτικές επιλογές σου, εγώ ο «Λαϊκιστής» έχω κάθε δικαίωμα να σε αποκαλέσω Προδότη, Πουλημένο και Λαμόγιο, όπως είναι και οι πολιτικοί που υπερασπίζεσαι και ψηφίζεις!

Α και κάτι ακόμα φίλε. Αν Λαϊκιστής είναι όποιος βάζει πάνω από την κομματικοκαφρίλα και τα προσωπικά μικροσυμφέροντα του, την άποψη ότι πρέπει όλα να λειτουργούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Λαού, ναι είναι τιμή μου να με αποκαλείς έτσι. 

Και ένα τελευταίο για τους Ψηφοφόρους της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ. Μην χαμογελάτε διαβάζοντας όσα γράφω παραπάνω για τον φίλο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν ράμματα και για την δικιά σας γούνα …

Ένας "Λαϊκιστής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1