Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η Goldman Sachs θεωρεί ως μεγαλύτερο πρόβλημα για την ΕΕ το κόμμα των bloggers στην Ιταλία!

από "σίβυλλα"
Goldman Sachs: «Η άνοδος του Grillo είναι το υπ’ αριθμό 1 πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση»!
Πρόκειται για τον Jim O’Neill, πρόεδρο του τομέα asset management της Goldman Sachs, που επισημαίνει ότι το κόμμα του διαδικτύου με τους χιλιάδες μπλόγκερς στην Ιταλία τάραξε το πολιτικό σκηνικό.
Δηλώνει μεταξύ άλλων ο Jim O’Neill της Goldman Sachs: «Το αληθινό πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο οποίο πρέπει να ενσκήψουν πολύ σοβαρά οι χώρες του Βορρά, δεν είναι η Κύπρος, αλλά η Ιταλία με το φαινόμενο Grillo.
Το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία το φαινόμενο είναι το φαινόμενο του Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία. Δεν καταλαβαίνω πως οι σκληροί τύποι του Βορρά της Ευρώπης δεν σκέφτονται αυτό το πρόβλημα».
Και εξηγεί περαιτέρω ο...
Jim O’Neill: «Η Ιταλία είναι η Τρίτη οικονομία της Ευρωζώνης κι αν δεν ξεκινήσει να έχει κάποια ανάπτυξη σε σύντομο διάστημα, θ΄ αρχίσουν να σκέφτονται για οφέλη να παραμείνουν στο ευρώ.

Τι κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Μάλλον τις αποφάσεις λαμβάνει όποιος έχει δυνατή φωνή και ειδικώς η Γερμανία».
Τρέμουν… ένα κόμμα του ιντερνέτ και των blogs!
Κι εδώ οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) οδεύουν στο 4ο Μνημόνιο, αφού ξεπούλησαν Ελλάδα και Κύπρο!
Θα τους αφήσουμε;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1