Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η..”αρκούδα” όπως και ο αετός είναι αρπακτικά, όπως η Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πράμα.

russian_bearΜέσα στην αναταραχή για την Κύπρο και τις καταθέσεις της ακούστηκαν πολλές ανακρίβειες μεταξύ αυτών, ακούστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό η βοήθεια που ήταν έτοιμη να προσφέρει η φιλεύσπλαχνη “αρκούδα” στη Κύπρο.

Τελικά οι ελπίδες αυτές αποδείχθηκαν φρούδες και η Κύπρος έμεινε μόνη και αβοήθητη και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Κύπρο αλλά με αυτήν (την Κύπρο) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλαδή με απλά λόγια, άμα η Κύπρος πειθαρχήσει στις υποδείξεις των Γερμανών και καταστρέψει την οικονομία της ...
τότε και οι Ρώσοι θα είναι μεταξύ αυτών που θα τρέξουν να αρπάξουν την περιουσία που θα αναγκαστεί να ξεπουλήσει η Κύπρος για να επιβιώσει.

Αυτοί που έβλεπαν “σωτήρες” στα ματιά των Ρώσων παραγνωρίζουν πολλά πράγματα.
Καταρχήν παραγνωρίζουν ότι όσον αφορά την οικονομία της Ρωσίας, πρόκειται για μια από τις πιο σκληρές εκφράσεις του κακού καπιταλισμού. Ένας ολόκληρος λαός φυτοζωεί και ανάμεσα τους υπάρχουν 100-200 δισεκατομμυριούχοι οι οποίοι είτε από το εμπόριο όπλων είτε ναρκωτικών είτε γυναικών είτε στην καλύτερη περίπτωση πετρελαίου έχουν κάνει τεράστιες περιουσίες και τοποθετούν τα χρήματα τους σε τράπεζες και επενδύσεις εκτός Ρωσίας για να μην προκαλούν και κυρίως γιατί αποτελούν το μακρύ χέρι ενός κράτους μαφιόζου.

Κατά δεύτερο λόγο παραγνωρίζουν ότι πέρα από τους λεονταρισμούς και την φαινομενική εχθρότητα Γερμανία και Ρωσία είναι δυο καλοί συνεργάτες που συναλλάσσονται προσφέροντας η μια ενέργεια και η άλλη βιομηχανικά προϊόντα στην άλλη στην μεταξύ τους συναλλαγή.

Κυρίως όμως παραγνωρίζουν , τις πόσες φορές ο Ελληνισμός στήριξε τις ελπίδες τους στους ξένους και τελικά προδόθηκε.
Από τις πρώτες στιγμές του κράτους μετά την επανάσταση εναντίον των Τούρκων, μέχρι τα ορλωφικά και τον Αττίλα, η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη προδοσίες από “φίλους” που μας πούλησαν την τελευταία στιγμή.

Η Κύπρος τόλμησε να εκφέρει άποψη και θα το πληρώσει πολύ ακριβά.
Τα γεγονότα θα έρθουν πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένουμε.

Η Ρωσία ξαφνικά θα δει κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στα κοιτάσματα της Κύπρου.
Το Ισραήλ ξαφνικά θα ξανά αγαπηθεί με την Τουρκία και θα αλλάξει γνώμη για την συνεργασία με την Κύπρο και εν ολίγοις σε ένα χρόνο από τώρα Κυπριακό κράτος απλά δεν θα υπάρχει.

Η μοναδική λύση είναι ο Ελληνισμός να αντιληφθεί ότι ένας φορέας που εκβιάζει και καταστρέφει οικονομίες και κράτη, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επικίνδυνος και σίγουρα δεν αξίζει να θέλεις να είσαι κομμάτι του. Να αντιληφθεί ότι πρέπει να στηριχθεί μονό στις δικές του
δυνάμεις όσο ακόμα υπάρχει η δυνατότητα επιβίωσης. Διότι αλλιώς σε λίγο καιρό και τα δυο κράτη , Ελλάδα και Κύπρος θα είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν θα μπορούν να εξασφαλίζουν την κυριαρχία τους.

Στάμος Τσανούσης
stsanoussis.blogspot.gr  μέσω Freepen

Για αυτό λοιπόν ας καταλάβουμε ότι η αρκούδα όπως και ο αετός είναι αρπακτικά , σαν την Γερμανική ευρωπαϊκή Ένωση ένα πράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1