Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κομμένο σήμα και άτολμο Βήμα ...

Όταν στις 11 Ιουνίου 2013 το Κυβερνητικό Μόρφωμα αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ με ένα ακόμα Στρατιωτικό Ανακοινωθέν σε μορφή νομότυπης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ο Λαός αντέδρασε άμεσα και έφτασε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αντιλαμβανόμενος ότι και τα τελευταία ίχνη Δημοκρατίας στην Ελλάδα απειλούνται με εξαφάνιση. 

Ο Λαός που όλοι έλεγαν ότι έχει παραιτηθεί και δεν αντιδρά, έδωσε δυναμικά το παρόν σε μια διαδήλωση αλληλεγγύης αλλά κυρίως αντίστασης ενάντια στην λεγόμενη Κυβέρνηση και τις δικτατορικές μεθόδους με τις οποίες κυβερνά ενάντια στον Λαό και την Πατρίδα. 

Για αυτό και τα πρώτα συνθήματα που ακούστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος πριν ακόμα κοπεί το σήμα της ΕΡΤ είχαν σαφές πολιτικό περιεχόμενο "Ψωμί, Παιδεία, Δημοκρατία η Χούντα δεν τελείωσε το '73" και "Λαέ μπορείς μη τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της Ανατροπής". 

Κάποιοι συναγωνιστές μάλιστα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εκπορεύονται από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ έκαψαν την Ευρωπαϊκή Σημαία μέσα σε χειροκροτήματα και επεφημίες των συγκεντρομένων. 

Κι ενώ ο Λαός ξεκινούσε έναν νέο αγώνα για την Δημοκρατία έξω από το ραδιομέγαρο, το σήμα της μετάδοσης της ΕΡΤ κόπηκε με χουντικό "τσαμπουκά" από τους υποτελείς "κυβερνήτες" και την DIGEA των αφεντικών εργολάβων της διαπλοκής ... 

Οι Έλληνες στην Ελλάδα και  σε όλο τον κόσμο έμειναν χωρίς εικόνα και φωνή και ταυτόχρονα άφωνοι από την ξεκάθαρη χουντική σύμπραξη του καθεστώτος και των διαπλεκόμενων που μας έφτασαν στην σημερινή τραγωδία.

Κι ενώ ο Λαός αντέδρασε άμεσα και έφτασε κατά χιλιάδες στο ραδιομέγαρο αντιλαμβανόμενος το πολύ απλό "Δημοκρατία τέλος σε αυτό τον τόπο", εκεί στα πλατώ και τα στούντιο της "κομμένης ΕΡΤ" κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα πολύ βασικά ...

Αντί από την πρώτη στιγμή να βγουν και να καταγγείλουν την συνολική κυβερνητική πολιτική που υπαγορεύεται ευθέως από τα ξένα κέντρα εξουσίας και τοκογλυφίας που επί τρία χρόνια συμπεριφέρονται ως κατακτητές, λοιδωρόντας, διαβάλλοντας και  τσαλαπατώντας τον Ελληνικό Λαό και τα δικαιώματά του, αυτοί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνέχισαν ως "ανυποψίαστοι κι ωραίοι" να ασχολούνται με τα κλαδικά και συντεχνιακά τους θέματα, συνοδευόμενα από όλιγον κοινωνικό προβληματισμό.

Εικοστή στην σειρά είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που διαλύει την ΕΡΤ. Και οι προηγούμενες διέλυσαν άλλους Δημόσιους Οργανισμούς που αποτελούσαν Εθνικό πλούτο, διέλυσαν εργασιακά δικαιώματα, διέλυσαν το ασφαλιστικό σύστημα και την Υγεία, διέλυσαν τόσα και τοσα που αποτελούσαν καρπό και ιδρώτα και αίμα του Ελληνικού Λαού.  Μα πάνω και πέρα από όλα διέλυσαν την ίδια την Δημοκρατία και την λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Τότε δεν είπαν τίποτα ουσιαστικό οι Δημοσιογράφοι κι όσοι χειρίζονται το πρόγραμμα της ΕΡΤ!

Μα και τώρα δεν λένε!

Για το χρέος που έφτιαξαν οι τραπεζίτες με τους πολιτικούς που με θράσσος μετακύλησαν στους απλούς πολίτες ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν είπαν. Για τους εκατομμύρια ανέργους και τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν από τις πολιτικές της υποδούλωσης της Πατρίδας και του Λαού δεν κάλεσαν τους ίδιους τους ανέργους ή τους συγγενείς των θυμάτων να πουν μια ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Για τις ευθύνες επί της ουσίας που έχουν οι εμπλεκόμενοι στα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα πολιτικοί που παραμένουν ατιμώρητοι και συμπράτουν σε Εθνικά εγκλήματα ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν είπαν ...

Μόνο καλούν τον Λαό να τους στηρίξει και μιλούν για ΕΡΤ ανοικτή στην Κοινωνία !

Ταυτόχρονα όμως βγάζουν στο γυαλί όλη την κομματική και συνδικαλιστική κουστωδία που ανέχεται και συντηρεί τα εγκλήματα κατά της Πατρίδας και του Λαού. Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πούν "μόνο και μόνο για να έχουν πόρτες ανοικτές και υποστήριξη στο κοινοβούλιο για το μετά ... και το βόλεμά τους". 

Λες και κυβερνούν αυτοί στο Κοινοβούλιο! Λες και δεν ξέρουν οι Δημοσιογράφοι ότι αυτοί εντολές εκτελούν που τους δίνονται από τους ξένους νεοαποικιοκράτες. Εντολές εξόντωσης του Λαού και του Έθνους των Ελλήνων !!!

Και συνεχίζουν να καλούν από το πρόγραμμα της ΕΡΤ τον Λαό και να μιλούν για ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και άλλα τέτοια μεγαλόστομα!!!

Αλλά το στόμα τους δεν το ανοίγουν για να αποκαλύψουν πάρα πολλά που γνωρίζουν για το πως η πολιτική σαπίλα των συγκυβερνήσεων αντάλλαξε την ίδια την πατρίδα μας με την ατιμωρησία και την πολιτική και φυσική της επιβίωση.

Κι όσο δε μιλούν για αυτά που ο Λαός γνωρίζει ή διαισθάνεται, και περιορίζονται σε φιέστες με "άρτο και θέαμα" με συναυλιούλες εκτόνωσης στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, ο Λαός δεν θα έρχεται, ο Λαός θα απομακρύνεται και θα μείνουν μόνοι απέναντι στην αλήθεια που ξέρουν ... Απέναντι στο τέρας της Κοινοβουλευτικής εκτροπής που ερωτοτροπεί με τον Φασισμό και βιάζει την Ελληνική Δημοκρατία ... και τους έχει στο στόχαστρο έτοιμο να πατήσει την σκανδάλη ...

Γιατί τον Λαό όταν τον καλείς, δεν τον καλείς για να σε σώσει, τον καλείς για να σωθεί η Πατρίδα, για να σωθεί ο ίδιος ο Λαός και η Δημοκρατία ... 

Τον καλείς με ελπίδα για το αύριο όλων μας, όχι σαν μέσο πίεσης σε πολιτικά και συνδικαλιστικά παίγνια με την εξουσία ... για την τακτοποίηση του κλάδου σου ή του σωματείου σου και την αύξηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ίσως σας έχει μείνει λίγος χρόνος ακόμα να κάνετε το σωστό. Να βγείτε στο γυαλί και να μιλήσετε για αυτό που έφτασε από την αρχή ο Λαός δίπλα σας. 

Να μιλήσετε για την ανατροπή της Ξενοκρατίας του ΔΝΤ, της ΕΕ  και των ντόπιων υπόδικων υποτακτικών τους που βάζουν υπογραφές σε συμβόλαια θανάτου της Πατρίδας και του Λαού. 

Να γίνει η ΕΡΤ ανοικτή στον Ελληνικό Λαό και τα προβλήματά του και όχι απλά στην κοινωνία και τις όποιες φωνές σας υποστηρίζουν απλώς ως εργαζόμενους της ΕΡΤ!

Ο Λαός αυτά περίμενε και από εσάς, να του συμπαρασταθείτε, να αγωνιστίτε μαζί του, εσείς τι ακριβώς κάνετε;

Αν πραγματικά θέλετε τον Λαό μαζί σας πρέπει να βιαστείτε ...

Ένας Απλός Έλληνας



Υ.Γ. Ακούστηκε ότι μια γνωστή "δημοσιογράφος" αρνήθηκε να διαβάσει κείμενο των εργαζομένων συναδέλφων της, στη ροή προγράμματος, λέγοντας ότι δεν διαβάζει "Μαρξιστικά μανιφέστα". Να υποθέσουμε ότι εκτός από αυτό της αρέσει και έχει αποκτήσει και εξιδείκευση στο να διαβάζει "Στρατιωτικά Ανακοινωθέντα" της Τρόϊκας και των Γερμανοτσολιάδων συνεργατών της ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1