Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Παραμύθια ... Τέλος !!!

Ενός Απλού Έλληνα 

Μια φορά και ένα καιρό σε ένα όμορφο τόπο αλλά πολύ ταλαιπωρημένο ζούσε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά. 

Ήρθε η εποχή που έπεσε βαρύς χειμώνας και η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας - Αριστεράς που ζούσε πλέον απομονωμένη - σχεδόν εξόριστη - στην άλλη άκρη του δάσους, η γλυκιά και καλή Δημοκρατία αρρώστησε βαριά από μια επιδημία που λεγότανε Προδοσία!!!

Τότε η μαμά της κοκκινοσκουφίτσας - Αριστεράς, η όμορφη Ελλάδα διάλεξε 27 διαφορετικά πράγματα - ανάμεσα σε εκατό - για να θεραπευτεί η γιαγιά, τα έβαλε σε ...
ένα βαλιτσάκι, τα έδωσε στην Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά και της είπε: "Ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο αγαπάς την γιαγιά σου τη Δημοκρατία ! Θα πρέπει να περάσεις μέσα από το Δάσος των Μνημονίων και να πας στην γιαγιά αυτά που σου δωσα, να δυναμώσει και να νικήσει την Προδοσία! Πρόσεξε καλά όμως!!! Να είσαι υπεύθυνη. Να μην χάσεις τον δρόμο!!! Θυμάσαι που μένει η γιαγιά, έτσι; Το μέρος το λένε Πατρίδα! Να μην σταθείς, και να μην μιλήσεις με όποιον συναντήσεις και προπάντων με τον κακό λύκο τον Δοσίλογο που λένε ότι ευθύνεται για την επιδημία της προδοσίας!!! Κουβέντα μην του πεις! Και μην σου δόσει τίποτα ΕΥΡΩ γιατί με αυτό λένε μεταδόθηκε η επιδημία !!!"
Η Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά κούνησε το κεφάλι της, είπε ναι, φόρεσε την κόκκινη κάπα της και βγήκε στον δρόμο για το δάσος. 

Στον δρόμο που πήγαινε λοιπόν συναντούσε ανθρώπους πεσμένους κάτω, χτυπημένους από την επιδημία που ζητούσαν βοήθεια αλλά αυτή προσπερνούσε βιαστικά για να προλάβει να πάει στην γιαγιά Δημοκρατία. 
Όταν μπήκε στο Δάσος των μνημονίων, τρόμαξε από τους θορύβους, τα ουρλιαχτά και τις φασαρίες που ακούγονταν παντού γύρω της ... Τόσο τρομακτικό ήταν το δάσος των μνημονίων !!!
Στην αρχή περπατούσε γρήγορα και δεν έδινε σημασία. Έλεγε μέσα της "Η μαμά είπε να είμαι υπεύθυνη, άρα δεν θα ασχοληθώ με τις φασαρίες αυτές ... Άσε τους άλλους να κάνουν κάτι" και συνέχισε τον δρόμο. 

Στην μέση όμως του Δάσους είδε έναν καλοντυμένο λύκο που κρατούσε στα χέρια ωραία παιχνίδια και δώρα και αντί να φύγει τον ρώτησε: "Μήπως είσαι ο κακός ο λύκος ο Δοσίλογος;"
Μα τι λες κοριτσακι μου είπε με βαρειά φωνή ο Λύκος, "Σου μοιάζω για τον Δοσίλογο; Εμένα με λένε Πολιτικό, παιδί μου ! Εσένα πως σε λένε μικρή;"
Με λένε Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά και θέλω να πάω στην γιαγιά μου την Δημοκρατία που ζει στην Πατρίδα πέρα από το δάσος αυτό, της ξέφυγε και δαγκώθηκε ...

"Τι καλά!" είπε τότε ο Λύκος, "έλα να σου δείξω τότε τον σύντομο δρόμο, από εκεί να πάς, από τον δρόμο του ΕΥΡΩ και μετά να στρίψεις δεξιά στον δρόμο της διαπραγμάτευσης, στην διαδρομή θα έχει και πολλά δώρα για σένα!" και της έδωσε ένα από τα παιχνίδια που κρατούσε!
Καλά είπε τότε η Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά, αλλά θα φτάσω γρήγορα; 'Ναι, γρήγορα !!!" είπε ο Λύκος και κρυφογέλασε πονηρά !
"Άντε γειά σου τώρα Κοκκινοσκουφίτσα και πρόσεξε μην μπερδευτείς και πάρεις τον άλλο δρόμο που λέει "Διαγραφή Χρέους και Έξοδος από το Ευρώ" γιατί μπορεί να χαθείς και πολύ θα στεναχωρηθώ που δεν θα φτάσεις γρήγορα στην γιαγιά σου" πρόσθεσε ο Λύκος!

Έτσι λοιπόν η Κοκκινοσκουφίτσα συνέχισε ανέμελα στον δρόμο του ΕΥΡΩ, ξέχασε την γιαγιά Δημοκρατία και σκεφτότανε τα δώρα που θα έβρισκε στον δρόμο της "Διαπραγμάτευσης".  

Έτσι ο Λύκος ο Δοσίλογος βρήκε την ευκαιρία, έτρεξε γρήγορα συνάντησε την φίλη του την Κατοχή και μαζί  έφτασαν στην Πατρίδα, βρήκαν το σπίτι της γιαγιάς Δημοκρατίας, η πόρτα ήταν και ορθάνοιχτη, μπήκαν αμέσως μέσα και ο Λύκος έκανε μια χαψιά την γιαγιά!!!

Μετά ο Λύκος πήγε στην ντουλάπα βρήκε τις νυχτικές, τα γυαλιά και τον σκούφο της γιαγιάς, ντύθηκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι και παρίστανε την Δημοκρατία περιμένοντας την ανόητη Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά!!! "Εσύ κρύψου" είπε στην Κατοχή, μην σε δει και έχουμε πρόβλημα !!! Η Κατοχή πήγε και κρύφτηκε τότε στην σοφίτα ... ήθελε να βλέπει και την θέα, τρομάρα της!!!

Σε λίγο έφτασε η Κοκκινοσκουφίτσα με το βαλιτσάκι της μαμάς Ελλάδας, μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς και φώναξε "γιαγιά που είσαι;"
- "Εδώ παιδί μου στο κρεβάτι μου" ακούστηκε μια βραχνή φωνή, "έλα μέσα!". 

Η Κοκκινοσκουφίτσα μπήκε στο σκοτεινό δωμάτιο και αμέσως τρόμαξε! "Γιατί γιαγιά έχεις μεγάλα αυτιά ;" Για δεν σας ακούω παιδάκι μου, για αυτό! 

- "Και γιατί γιαγιά έχεις μεγάλα μάτια;
- "Για να σας βλέπω στο σκοτάδι παιδάκι μου, για αυτό"!
- "Και γιατί είσαι βραχνή γιαγιά;"
- "Γιατί κρύωσα από την προδοσία και έκλεισε ο λαιμός μου!"
- "Ναι αλλά γιαγιά γιατί έχεις μεγάλα δόντια ;"
- "Για να σε αρπάξω ανόητη και να σε κάνω κομμάτια αν δεν κάνεις ότι σου πω!!!"

Η Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά τινάχτηκε τότε από φόβο, Κατάλαβε ότι η γιαγιά δεν ήταν άλλος από τον Λύκο τον Δοσίλογο που την είχε κοροϊδέψει !!!
Άκουσε είπε ο Λύκος : "εδώ κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, την γιαγιά σου τη Δημοκρατία την έχω μέσα στην κοιλιά μου και σε λίγο η φίλη μου η Κατοχή θα κατέβει να σου φορέσει τις αλυσίδες"
Και αμέσως μετά φώναξε στην Κατοχή "κατέβα τώρα από την σοφίτα και φέρε τις αλυσίδες να την δέσουμε !!!"
Και συνέχισε: "Μετά σειρά έχει η μάνα σου η Ελλάδα! Να δεις τι θα της κάνουμε! Σκλάβα στο παζάρι θα την πουλήσουμε! Και εδώ αυτό το μέρος την Πατρίδα έχουμε ήδη κανονίσει να το πάρουν κάποιοι φίλοι της Κατοχής από Ξένους τόπους!"

"Μα ο κυνηγός, ο Λαός θα έρθει να σε σκοτώσει" ψέλλισε η Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά ... δεν μπορεί να τελειώνει έτσι αυτό το παραμύθι!
"Γιατί πότε φώναξες τον Λαό και δεν το κατάλαβα;" είπε ο Λύκος! "Εσύ όλο με λένε Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά λες από δω κι από εκεί και δεν ενδιαφέρεσε για όσους υποφέρουν από την προδοσία !" 
Ξέρω για σένα Κοκκινοσουφίτσα - Αριστερά, έτσι σε κορόϊδεψα!!! Μου είπανε ότι δεν είσαι τόσο αθώα όσο δείχνεις !!!

Έμαθα όταν ήρθε ο κυνηγός Λαός να σου ζητήσει να ενωθείς μαζί με όλους τους άλλους που υποφέρανε για να χτυπηθεί η επιδημία, εσύ έκανες παρέα με την κόρη της γειτόνισας σας της Εξουσίας, να δεις πως την λένε; Ααα ναι Κυβέρνηση!!!

Ναι αλλά ο κυνηγός Λαός θα ρθει φώναξε τότε η Κοκκινοσκουφίτσα - Αριστερά!!!
"Αν θα ρθει, δεν θα ρθει για σένα μικρή άμυαλη! Για την γιαγιά σου την Δημοκρατία θα έρθει !" είπε ο Λυκος, "μα θα πρέπει να την βγάλει από την κοιλιά μου όσο είναι καιρός ... κι ο καιρός κυλά υπέρ μου!!!"

"Λοιπόν τώρα! Τα παραμύθια ... τέλος ! Φόρα τις αλυσίδες σου αμέσως! Και μην τολμήσεις να φωνάξεις και να ξυπνήσεις τον κυνηγό Λαό, μα ακούς; Βοήθησέ την και συ Κατοχή!" είπε ο Δοσίλογος! "Δεν έχω όρεξη για προβλήματα ..."

Αυτό το "παραμύθι" δεν πρέπει ούτε να εξελιχθεί ούτε να τελειώσει έτσι !!! Η γιαγιά Δημοκρατία έχει κι άλλα εγγόνια και το πιο σπουδαίο και τρανό είναι ο "κυνηγός" Λαός!!!

Είσαι εσύ και εγώ!!! Είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ !!! 

Δεν υπάρχουν άλλοι σωτήρες, είμαστε ΕΜΕΙΣ !!!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!
ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...

Με Αντίσταση Παντού !!!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
& ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !

Η ώρα είναι ΤΩΡΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1