Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αίμα, Τιμή, Αντώνης Σαμαράς, του πιτσιρίκου

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς από την Νέα Υόρκη. Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως δεν έχεις το δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στη βία, να είσαι ρατσιστής και να προωθείς την ακρότητα, οπότε όλοι καταλάβαμε πως έκανε την αυτοκριτική του, αφού όλα αυτά τα έχει κάνει.

Όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, όποιος είναι ρατσιστής θα βρει απέναντί τους τους Έλληνες, αλλά αυτό είναι απόλυτα ρατσιστικό γιατί εννοεί πως όλοι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές.

Πάντως, θα είναι ενδιαφέρον οι ρατσιστές Έλληνες να βρουν απέναντί τους τους εαυτούς τους.
Για τους 426 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής -που είναι ρατσιστές, οπότε δεν είναι Έλληνες-, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως θα συλληφθούν.

Επίσης, θα συλληφθούν οι χιλιάδες αστυνομικοί που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Θα συλλάβουν τους εαυτούς τους. (Έγραψα πρώτος απ’ όλους τι ψήφισαν τα ΜΑΤ-είχα πολύ καλή πηγή- και πάρα πολλοί το είχαν αμφισβητήσει με ειρωνικό τρόπο. Τρεις ημέρες μετά που το έγραψαν οι εφημερίδες, κατάπιαν την γλώσσα τους. )

Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ένα παραθυράκι για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως θα τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, που, στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι το σπίτι τους και ένα ωραιότατο ακροδεξιό κόμμα αλλά έχει πιο καλές δημόσιες σχέσεις με την Δικαιοσύνη και μοιράζει «συσσίτιο» στους εφοπλιστές.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα πως κανείς δεν μιλάει πια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αλλά αυτό οφείλεται αφενός στο ότι τους κάνει εντύπωση που δεν έχουμε λακίσει μόνοι μας και αφετέρου στο ότι το ευρώ είναι τελειωμένο και το ξέρουν όλοι.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα είναι κοντά στην έξοδο από τον λαβύρινθο και θα βγει ακριβώς στο σημείο απ’ όπου μπήκε στο λαβύρινθο, δηλαδή με όλους τους σκατάδες που την οδήγησαν στην χρεοκοπία να βρίσκονται ελεύθεροι και στις θέσεις τους.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον πως το τούνελ έγινε λαβύρινθος. Ακολουθεί ο γκρεμός.

Ο Αντώνης Σαμαράς θύμισε την παλιότερη δήλωσή του για τους μετανάστες -την είχε κάνει σε μια σπάνια γι’ αυτόν στιγμή ειλικρίνειας – ότι «Στην Ελλάδα, όμως, οι μετανάστες είναι σαν όμηροι, αφού στην ουσία αλλού θέλουν να πάνε», και είπε πως κατάφερε, μετά τους μετανάστες, να κάνει και τους Έλληνες ομήρους στην ίδια τους τη χώρα.

Αυτό που δεν είπε ο Αντώνης Σαμαράς είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές αλλά θα το μάθουμε σύντομα, γιατί ωραία τα κόλπα της ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας με την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή -την ναζιστική συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας-, ωραίες και οι ανοησίες των τελειωμένων καθεστωτικών ΜΜΕ για νίκη της δημοκρατίας, αλλά το πολιτικό λαδάκι του Σαμαρά τελείωσε.

Μαζί με τα άπειρα ψέματα που έχει πει.

Πάμε για την επόμενη πολιτική απάτη.

Εγραψε ο Pitsirikos  μέσω το "Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1