Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Νικήσαμε! Του Πιτσιρίκου

Νικήσαμε! Του Πιτσιρίκου
Σε θρίαμβο για την Άνγκελα Μέρκελ εξελίχτηκαν οι γερμανικές εκλογές. Οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Χριστιανοκοινωνιστές κατατρόπωσαν τους Σοσιαλδημοκράτες που δεν είναι χριστιανοί και δεν κάνουν τον σταυρό τους, οπότε τους τιμώρησε ο Θεός που μας βλέπει όλους από ψηλά και μας κρίνει.

Οι Φιλελεύθεροι μένουν εκτός Βουλής και, αν υπήρχε Θεός, θα έμεναν και εκτός πλανήτη.

Η Άνγκελα Μέρκελ μάλλον θα πάει σε μεγάλο συνασπισμό με τους Σοσιαλδημοκράτες, για να τους εξευτελίσει ακόμα περισσότερο, αν και το σωστό θα είναι κάνει συνασπισμό με ένα άλλο κόμμα, ώστε, όταν η Γερμανία βαρέσει κανόνι, να πάνε οι Γερμανοί σαν τα ζώα και να ψηφίσουν τους Σοσιαλδημοκράτες, νομίζοντας πως κάνουν επανάσταση, ενώ οι Σοσιαλδημοκράτες θα τους πάρουν και τα σώβρακα.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και το αριστερό Die Linke -είναι αυτή η χαζοχαρούμενη ευρωπαϊκή αριστερά του κώλου- οπότε, όταν η Γερμανία θα ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ, μπορεί οι Γερμανοί να ψηφίσουν μαζικά το Die Linke και να το κάνουν τον γερμανικό ΣΥΡΙΖΑ -χωρίς Δραγασάκη, όμως-, αν και το πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάνας τύπος με μουστακάκι και να ανάψει πάλι τους φούρνους.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία της Άνγκελα Μέρκελ, οπότε, από δω και πέρα, δεν θα πρέπει να λέμε πια «ο Καγκελάριος» αλλά «η Καγκελάρια», αν και ο σωστός τίτλος για την Μέρκελ θα ήταν «πλασιέ της Siemens».

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Άνγκελα Μέρκελ στις γερμανικές εκλογές αποτελεί την καλύτερη εκδίκηση του Έρικ Χόνεκερ από την κόλαση όπου βρίσκεται, αν και όλα μπορεί να ανατραπούν όταν αποκαλυφτεί πως η Μέρκελ ήταν δισκοβόλος στην Ανατολική Γερμανία και λεγόταν Χανς Μπρούμελ αλλά, από τα πολλά αναβολικά, έβγαλε βυζιά και έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου γιατί ο συνδυασμός των βύζων με τα καλαμπαλίκια ήταν κάπως τρομακτικός και άδειαζαν οι παραλίες όταν πήγαινε για μπάνιο.

Η επανεκλογή της Μέρκελ αποτελεί θετική εξέλιξη για την Ελλάδα, γιατί είναι σημαντικό να έχει η χώρα μας τον ίδιο κυβερνήτη επί 12 χρόνια -είναι ένδειξη σταθερότητας-, ώστε εμείς εδώ να ψηφίζουμε τα ελληνικά κόμματα και να νομίζουμε πως έχουμε δημοκρατία.

(Παρακολούθησα τις γερμανικές εκλογές από την γερμανική τηλεόραση -ξαφνικά ένα πρωί ξύπνησα και μπορούσα να μιλήσω και να γράψω γερμανικά- και διαπίστωσα πως ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δημοσιογράφοι ουρλιάζουν στην Γερμανία. Βέβαια, ήταν τόσο βαρετό και ξενέρωτο όλο αυτό που κόντεψα να κόψω φλέβες, ενώ, βλέποντας όλες αυτές τις σκατόφατσες των γερμανών πολιτικών, έφτασα στο οριστικό συμπέρασμα πως δεν υπάρχει ελπίδα ούτε για την Γερμανία, ούτε για την Ευρώπη. Η τελευταία ελπίδα ήταν η Ουλρίκε Μάινχοφ.)

πηγή

Πηγή: Νικήσαμε! Του Πιτσιρίκου - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1