Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ξύπνα, έξω κάνει φασισμό

Η Χρυσή Αυγή κυκλοφορεί ελεύθερη και βρωμίζει τον δημόσιο διάλογο και αέρα εδώ και ενάμιση χρόνο. Εκμεταλλεύτηκε όλες μα όλες τις φασιστικές πάσες που της έκαναν οι κατά τα άλλα υπέρμαχοι του δημοκρατικού τόξου. Πήρε θέση στην καθημερινότητα, και από τις περασμένες εκλογές μέχρι και σήμερα το μόνο που κάνει είναι να αναπτύσσει την μισαλλόδοξη και ναζιστική της ατζέντα μέρα με τη μέρα. Και πάντα με την προστασία των χρηματοδοτών και εντολοδόχων τους, από τους εφοπλιστές έως τους καναλάρχες.
Όταν οι χρυσαυγίτες κυνηγούσαν μετανάστες στους δρόμους, στους πάγκους λαϊκών αγορών και πανηγυριών, σε σπίτια και καταλύματα, ως και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα Πρώτα Θέματα, οι Κόντρες και όλα τα άλλα τρανσέξουαλ αντισυστημικά μέσα ενημέρωσης, τους έβλεπαν να περνούν γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εσύ δυστυχώς κοιμόσουν ήσυχος, σφικταγγαλιάζοντας την ασφάλεια που σου προσέφερε το διαφορετικό χρώμα των θυμάτων.

Όταν ακόμη και μέσα στη βουλή εμφανίζονταν πρωτοσέλιδα των περιοδικών της Χρυσής Αυγής με ύμνους υπέρ του Χίτλερ, εμφυλιοπολεμικά κείμενα και άρθρα, έως και χρυσαυγίτικα όπλα, εσύ συνέχιζες να κοιμάσαι, θεωρώντας πως η γραφικότητα και η γελοιότητά που τους διακρίνει, τους καθιστά ακίνδυνους.

Όταν υπερήφανοι χρυσαυγίτες εμφανίζονταν στα social media, αφού τα κανάλια δεν… το έχουν ακόμα με την τεχνολογία, να χαιρετούν ναζιστικά, να επισκέπτονται τους φούρνους του Αουσβιτς, να δέρνουν και να βρίζουν αλλοεθνείς, εσύ εξακολουθούσες να κοιμάσαι και κρυφοχαμογέλαγες αμήχανα, και γύρναγες το άλλο πλευρό.

Όταν τρισάθλιοι καλλιτέχνες του κώλου, χρόνια απολίτικοι αποφάσιζαν να πολιτικοποιήσουν το λόγο τους για τα μάτια της Χρυσής Αυγής, τα τραγούδια τους σου χάιδευαν απαλά τα αυτιά, και που και που έκανες και καμιά κρυφή δεύτερη σκέψη. Μετά, κοιμόσουν ξανά.

Όταν πριν λίγες ημέρες στο Πέραμα χρυσαυγίτες έκαναν δολοφονική επίθεση σε στελέχη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, του ΚΚΕ, εσύ συνέχισες να κοιμάσαι κρατώντας στα χέρια μια φωτογραφία από κάποια συμπλοκή σε κάποια διαδήλωση που ένα από τα θύματα συμμετείχε και πιπιλώντας την κατασκευασμένη καραμέλα των δύο άκρων.

Από εχτές το βράδυ στην Αμφιάλη έχει πολύ φασαρία. Συγνώμη αν ξύπνησες απότομα. Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε πως ο αγώνας της με την ανοχή του δημοκρατικού τόξου έχει φτάσει στο υψηλότερο του σημείο. Η Χρυσή Αυγή, απολύτως βάση ιδεολογίας, δεν ενδιαφερόταν ποτέ για τα εκλογικά ποσοστά.

Κανένας φασίστας δεν είχε ποτέ ανάγκη τις εκλογές, παρά μόνο για λόγους εντυπώσεων. Για τους αγανακτισμένους, πεινασμένους και κουρασμένους από την κοροϊδία ανθρώπους ενδιαφερόταν πάντα, για να τους μπολιάσει με κάθε λογής μπράβο, εκβιαστή κι εγκληματία, που ελέω κρίσης έχει μείνει στην ψάθα. Και το πέτυχε.

Όλα δείχνουν πως για τη Χρυσή Αυγή ήρθε πλέον η ώρα να προχωρήσει το σχέδιό της, που δεν είναι άλλο από την παντελή αποσταθεροποίηση της χώρας μέσα από το νοσηρό εμφυλιακό κλίμα που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει καλλιεργήσει. Στόχος τους, είτε να φαντάζουν οι μέχρι σήμερα δυνάστες μας μοναδικοί σωτήρες, είτε η πιο θλιβερή επανάληψη της Ιστορίας, απολύτως σαν Δράμα.

Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να συνεχίσεις τον ύπνο σου, δικαίωμά σου είναι. Μόνο αποφάσισε άμεσα. Αν είναι να κοιμηθείς κάντο γρήγορα, μην είσαι ξύπνιος όταν θα έρθουν και για σένα. Ειδάλλως, μάζεψε όση αξιοπρέπεια σου και ψυχική δύναμη σου μένει, και προστάτεψε κεκτημένα που στη χώρα μας κατακτήθηκαν με χιλιάδες λίτρα αίματος.

Γύρνα την πλάτη στην προπαγάνδα τους και βγες έξω να βρεις τους υπόλοιπους που είναι σαν εσένα. Ο φασισμός είναι εδώ, είναι οργανωμένος και έτοιμος να κατασπαράξει όποιον βρεθεί στο πέρασμά του. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να βρει ποτέ πια, κανέναν μόνο του.

Δεν είναι κορύφωση η δολοφονία του Παύλου, όπως λένε οι δημοσιογράφοι των εφοπλιστών και των εργολάβων. Δυστυχώς, μοιάζει αυγή μιας μακράς και κατάμαυρης νύχτας. Καλό μας, ή έστω σκέτο, ξημέρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1