Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

«Ο ελληνικός λαός δεν θα πέσει στην καλοστημένη παγίδα που οδηγεί σε εμφύλιο»


28η Οκτωβρίου 1940 – 2013

Το βροντερό «ΟΧΙ» και το έπος του 1940 κατέδειξαν για πολλοστή φορά σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα, ότι οι Ελληνες κάθε φορά που χρειάστηκε να δώσουν τον «υπέρ πάντων» αγώνα, για την Ελευθερία της Πατρίδας και τη Δημοκρατία, ενώθηκαν σαν μια γροθιά και έγραψαν λαμπρές σελίδες δόξας. Αυτή ακριβώς η ιστορική αλήθεια φοβίζει το κατοχικό καθεστώς της εθνικής υποτέλειας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι δωσίλογοι υπηρέτες των τοκογλύφων αποφάσισαν να αναγορεύουν σε «τρομοκράτη» όποιον τολμά να αντιτάσσεται στην χωρίς μάχη παραχώρηση της χώρας και του λαού, στις ορέξεις των σύγχρονων φασιστών και των διεθνών οικονομικών δολοφόνων.
Όμως, ο ελληνικός λαός με τη στάση του αποδεικνύει ότι δεν θα πέσει στην καλοστημένη παγίδα που οδηγεί σε εμφύλιο, δεν θα επιτρέψει τη φασιστική εκτροπή που επιχειρούν οι κυβερνώντες και ενωμένος θα δώσει τη μάχη του μέχρις εσχάτων για:
       
·  Την Ανατροπή του καθεστώτος εθελοδουλίας και υποταγής στους ξένους επικυρίαρχους.
·  Την Παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους για τα εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Ελληνικού Λαού. Για το έγκλημα εσχάτης προδοσίας της εκχώρησης αμετάκλητα και άνευ όρων της Εθνικής μας κυριαρχίας.
· Να οδηγηθεί η χώρα (μέσα από υπηρεσιακή κυβέρνηση) σε έντιμες και δημοκρατικές εκλογές για την ανάδειξη  Συντακτικής  Εθνοσυνέλευσης που θα δώσει στην πατρίδα μας το Σύνταγμα που της αρμόζει και μέσω του πρωτογενούς Δικαίου που θα δημιουργηθεί, να καταστούν εφικτά τα ακόλουθα:
· Μη αναγνώριση και μονομερής διαγραφή του εξωτερικού χρέους.
· Απεμπλοκή από την μέγγενη της Ε.Ε. με πρώτο και καθοριστικό βήμα την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και την καθιέρωση Εθνικού Κρατικού νομίσματος.
· Σεισάχθεια σε όλα τα ιδιωτικά χρέη που σωρεύτηκαν εξ αιτίας της κρίσης και των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.
· Δίκαιη αποκατάσταση των εισοδημάτων.
· Ανάκτηση από τα πολυεθνικά μονοπωλιακά συγκροτήματα της εσωτερικής αγοράς και ταχεία παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Οι Έλληνες, όπως ενωμένοι δημιούργησαν ένα παγκόσμιο πολιτισμό που η ακτινοβολία του δεν έπαψε ποτέ εδώ και χιλιάδες χρόνια, έτσι και σήμερα με ενότητα, ομοψυχία και παλληκαριά θα ανατρέψουν τη χούντα των τοκογλύφων και θα γράψουν άλλη μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Βόλος 26 Οκτωβρίου 2013
Από Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1