Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παράδεισος λέμε!!!

Θεικές δηλώσεις Στουρνάρα βγαίνοντας από το Μαξίμου.Οι θεοί συσκέφτηκαν και αποφάσισαν πως είναι η στιγμή μιας καθησυχαστικής δήλωσης:
Δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα είπε ο ημίθεος, διότι θεός είναι μόνο ο Αντωνάκης, ο φόρος θα είναι δικαιότερος από τον προηγούμενο γιατί, όπως είπε, παίρνει λιγότερα από περισσότερους.

Σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ, τόνισε πως στη σελίδα 14, υπάρχει η φράση που λέει ότι “για τις ανεπτυγμένες χώρες, το κριτήριο πρέπει να είναι το κυκλικό έλλειμμα ή πλεόνασμα”.

«Η Ελλάδα έχει πλεόνασμα 4,5% το 2013 και ενδεχομένως περισσότερο από 6% το 2014. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα» είπε και ελάλησε, ξεκαθάρισε δε πως τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι διαρθρωτικά.

Ξεκάθαρες κουβέντες,χωρίς περιστροφές και κυρίως απόλυτα ειλικρινείς.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται η δημοκρατική μας κυβέρνηση, έχει άμεση και ειλικρινή επικοινωνία με το λαό της.

Προτεραιότητα της είναι οι νέοι, οι άνεργοι, τα περήφανα γηρατειά, οι ανασφάλιστοι, γενικώς όλοι εμείς που τα έφερε η κατάρα και δεν ανήκουμε στην ένδοξη φυλή των πολιτικών τζακιών.

Οι νέοι λοιπον, είναι η προτεραιότητα της δημοκρατικής μας κυβέρνησης, αλίμονο 35% η ανεργία στους νέους πτυχιούχους, αν δεν σώσουν τα νιάτα ποιόν θα σώσουν;

Τώρα θα μου πείτε όλοι εσείς οι σκεπτόμενοι, πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία, που ήδη υπολειτουργούν γιατί δεν έχουν διδακτικό προσωπικό, αν απολυθούν ή μετακινηθούν πάνω από 10.000 εκπαιδευτικοί; Και οι σχολές που καταργούνται, πως θα βοηθήσουν τα νιάτα;
Μα είναι προφανές πως, αν δεν υπάρχουν πτυχιούχοι μειώνεται και το ποσοστό ανεργίας στην συγκεκριμμένη κατηγορία, δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει, κλείνουμε σχολές τέρμα τα πτυχία , τέρμα η ανεργία των πτυχιούχων!

Επόμενος μεγάλος πονοκέφαλος είναι η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Κα επειδή σκέπτονται τους ασθενείς, στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν βασικά αναλώσιμα,  οι γιατροί και το προσωπικό είναι απλήρωτοι,  με τα συστήματα τους πρώτα κλείνεις ραντεβού με την αρρώστια και μετά με το γιατρό, σε κοντινές ημερομηνίες παρακαλώ, αλλιώς το πιο πιθανό, είναι να σε προλάβει ο θάνατος!

Οι περικοπές στα νοσοκομεία και οι απολύσεις εργαζομένουν αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, απλά μαθηματικά!Ο Αινστάιν πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι, εμφύσησε όλη τη γνώση και τη σοφία της επιστήμης στον Στουρνάρα,άφησε και ένα μικρό κομμάτι γνώσης στον Αδωνι!!

Τα περήφανα γηρατιά, η επόμενη μεγάλη έννοια των θεών τούτου του τόπου. Και δρώντες ως θεοί αποφάσισαν πως οι γέροι, γέροι είναι τρώνε ελαφριά έως καθόλου το βράδυ,έχουν μετρημένες εξόδους, άντε μέχρι το γιατρό ή το φαρμακείο της γειτονιάς, δεν χρειάζονται πολλά.Υπάρχει το κράτος πρόνοιας που και τους περιθάλπει και τους φροντίζει. Μια μικρή περικοπή στη συνταξούλα ούτε που θα το νιώσουν! Η περικοπή είναι διορθωτική, όπως και ο τσιμπημένος φόρος ακινήτων. Εξ άλλου οι γέροι έχουν ήδη τακτοποιήσει τα σπίτια τους, τα έχουν μεταβιβάσει στα παιδιά, άρα δεν τους πιάνει ο φόρος,απλά γκρινιάζουν!!

Εχω μία απορία οι οικογενιακοί τάφοι υπόκεινται σε φορολογία και αν ναι ποιός πληρώνει; Εμβάσματα από την Αγιος Πέτρος(μεγάλη η χάρη του) bank, γίνονται δεκτά;

Και για να μην ξεχνιέστε η Ελλάδα έχει πλεόνασμα 4,5% το 2013 και τα καλύτερα έρχονται το 2014, όπου το άτιμο το πλεόνασμα θα σκαρφαλώσει στο 6% και εκεί να δείτε γλέντια, θα ρέει άφθονος ο οίνος ο άκρατος, ακράτητη η ανάπτυξη θα ξεχυθεί στους δρόμους-ψιλοτρεκρίζοντας είναι αλήθεια, αλλά φταίει ο οίνος, που ευφραίνει καρδίαν ανθρώπων, πόσο μάλλον της ανάπτυξης, θα τρώμε αστακουδάκια, χαβιάρι, μόσχον σιτευτόν - ως άλλοι άσωτοι υιοί και κόρες - ελάφι...

Όσοι απομείνουν θα έχουν μια μοναδική δεύτερη ευκαιρία, να ζήσουν στην Νέα Ελλάδα που ονειρεύονται οι Θεοί, στην Ελλάδα του πλεονάσματος, των διορθωτικών αλλαγών και της ανάπτυξης. Παράδεισος λέμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1