Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σαλτιμπάγκε «πολιτικέ», ο χρόνος σου «τελειώνει»!

Εσύ « άρρωστε» και θρασύδειλε ψεύτη ,που κοιτάς με περιφρόνηση τον άνθρωπο που τολμάει με παρρησία να πει την αλήθεια - που σε καταδικάζει και σε ξεγυμνώνει-είσαι τόσο εγωπαθής, που πιστεύεις ότι εσύ είσαι ο «νικητής»!
Ειρωνεύεσαι και απαξιώνεις την αγωνιστικότητα, το φρόνημα, τον πατριωτισμό, την εντιμότητα ,την ελεύθερη κι αδούλωτη σκέψη, που μέχρι τώρα-ενώ η ίδια η πράξη της ζωής δικαίωσε- αποδείχτηκε «ανώφελη» πρακτική για τα δικά σου «μέτρα»! Μόνο που ξέχασες πως τίποτα πια δεν είναι όπως χθες!

«Γραφικό» και «τρελό» ονοματίζεις όποιον πιστεύει κι ευαγγελίζεται τη δύναμη του λαού! Εσύ «γνωρίζεις» πως ο λαός πάντα «κοπάδι» είναι κι ως πρόβατο εσένα πάλι «ποιμένα» του θα ορίσει μέσω της φενάκης των εκλογών, που «στήνουνε» τα αφεντικά σου! Εξάλλου τόσα χρόνια με την ίδια «σημαδεμένη τράπουλα» των εκλογών τα αφεντικά σου «κεφαλαιοποιούν» τα κέρδη τους και «νομιμοποιούν» τη διαστροφή και το έγκλημα, «αποθεώνοντάς» σε! Όλα μετά για εσένα οι πάτρονές σου «διασφαλίζουν», και μένει να αποδείξεις πόσο πρόθυμος κι εθελόδουλος είσαι, για να σε προτιμάνε! Τι ανάγκη έχεις να νοιαστείς για τις συνέπειες της αμετροέπειας και της υποκρισίας; Μήπως έχεις μέσα σου καρδιά για να νιώσεις το έγκλημά σου; Εξάλλου φταίνε τα «κορόιδα», που πιστεύουν, κι όχι ο αμοραλισμός ,τα κόμπλεξ, τα ψέματά κι η αναξιότητά σου!

Αρκείσαι σε διαπιστώσεις, κραυγές, συνθήματα και κάποιες μισές αλήθειες για «δόλωμα»- σε δευτερεύουσας σημασίας θέματα- για να «κεντρίσεις» το θυμικό, όπως χρόνια τώρα σε προστάζουν. Όντας ταγμένος να υποστηρίζεις τις σκοτεινές «ορέξεις» των παρανοικών αφεντικών σου παρανόησες κι εσύ! Πουλώντας αυταπάτες στο λαό αποκτάς τόσο χρήμα, ματαιότητα και κενοδοξία, ώστε όλους τους «κανονικούς» ανθρώπους τους θεωρείς απολειφάδια !Είσαι κομπλεξικός ,ένα ημιμαθές κι ανίκανο ανθρωπάριο, που μόνο το δόλο, την υποκρισία, τις ύβρεις ,τις απειλές και το χρώμα του χρήματος γνωρίζει!

Δούλος κι επαίτης ψεύτικης χαράς, δεν έχεις νιώσει ποτέ σου αξιοπρέπεια και τιμή, ούτε βέβαια τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης! Τιποτένιος και ξεπουλημένος αγύρτης, μόνο την ευτέλεια, τη χυδαιότητα γνωρίζεις ως τρόπο ζωής! Έτσι πάσχισες αχρείους κι εμάς να κάνεις, αλλά μάθε το, δεν τα κατάφερες! Όσο ζεις ακόμα στον εικονικό κόσμο, που στήνεις για εμάς, τόσο παραλογίζεσαι και ξεμπροστιάζεσαι!!

Είσαι τόσο κενός ,που είναι αδύνατον να νιώσεις την ποιοτική αλλαγή συνείδησης ,που συντελείται στις συνειδήσεις των Ελλήνων, κι ας μην έχει βρει τον τρόπο ακόμα να εκφραστεί! Σήμερα όλοι κρινόμαστε όχι πια από τα λόγια, αλλά τις πράξεις! Μάθε το πως μόνο οι ανδρείοι ,οι αγωνιστές της ζωής, οι γνήσιοι επαναστάτες και πατριώτες θα δικαιωθούν! Όποιος δεν μπορεί να αγαπήσει και να σεβαστεί τον άνθρωπο είναι εχθρός του εαυτού του, κι ούτε βέβαια και την πατρίδα του αγαπά, γι’ αυτό είναι καταδικασμένος να ζει στο σκοτάδι ! Είναι μια ιταμή και επαχθής ύπαρξη, που ούτε μια στιγμή δεν νιώθει την αληθινή πηγή χαράς ,την ενσυναίσθηση ,το έλεος και τη συγχώρεση! Νομίζεις πως κι αυτή τη φορά δε θα ξεσκεπαστείς πανάθλιε σαλτιμπάγκε της απάτης και του δόλου;

Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί αυτός ο λαός να κάνει, ανακαλύπτοντας την εσωτερική του φλόγα, που θα γίνει η πυρκαγιά και θα σε «κάψει»! Δεν έχεις ιδέα πόσο μεγάλη κι ακαταμάχητη είναι η δύναμή του τώρα που συνειδητοποιεί την πλάνη, την απάτη και την παγίδα που του έστησες! 

Είναι πολύ ακριβό το τίμημα που πληρώνει, για να γλιτώσεις! Είναι κοντά η ώρα, που η αλήθεια σαν το άπλετο φως θα λάμψει και θα σβήσει το σκοτάδι που προσκυνάς!

Λωποδύτη, κλεφταρά είσαι ανάπηρος ψυχικά και ηθικά! Ποτέ δεν έμαθες το δύσκολο το δρόμο να διαβαίνεις, εκείνον που σε κάνει αληθινό άνθρωπο κι Έλληνα! Εμάς όμως τους «άθλιους» και ταπεινούς Έλληνες μόνο αυτόν μας ανάγκασες να βαδίζουμε, και δεν διανοείσαι πόση δύναμη ψυχής κι αξιοσύνη μας «χάρισες»!

Η ζωή σου θεωρείς ότι αξίζει πολύ περισσότερο από τη ζωή του έντιμου ξωμάχου, που «σταυρώνεις» κάθε μέρα, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου για την εξόντωσή του; Εκείνος έχει την πνοή και την ανάσα της γης περιουσία του ανεκτίμητη !Έχει την αξιοσύνη, την περηφάνια κι ορκίζεται σε αυτήν ,που του χαρίζει τη ζωή. Απόφασή του είναι να την τιμήσει, να την υπερασπιστεί με αίμα! Εκείνος έχει μέσα του θάρρος και αντάρα, που εσύ θρασύδειλε τυφλοπόντικα ούτε να φανταστείς δε μπορείς!

Νομίζεις πως δε θα νικήσει η «αστραπή» το σκοτάδι που προσκυνάς; Νομίζεις πως ο θάνατος θα νικήσει τη ζωή ή το σκοτάδι το φως; Όσο είναι ακόμα καιρός την ύβρη που έχεις επιτελέσει ξόρκισε και την πατρίδα και ζήτησε έλεος από το λαό, γιατί η τελική ώρα της κρίσης είναι πολύ βαριά κι ασήκωτη για τις δικές σου- τις μαλθακές σου πλάτες! Όσο χρήμα και χρυσάφι κι αν έκλεψες, δεν σώζεσαι από την οργή ,τον πόνο ,το αίμα και το δάκρυ, που μπαμπέσικα «φόρτωσες» πάνω στην πλάτη της πιο πολύπαθης και «ακριβής» πατρίδας, στην πλάτη Ελλήνων, που αρνούνται πια «πρόβατα» να είναι στη στάνη σου!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου.
Πηγή: triklopodia.gr μέσω freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1