Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τίτλοι τέλους…(έχετε εδώ και καιρό βάλει τις υπογραφές σας στην τροπολογία του αίματος)

Δείτε το σχόλιο μας στο τέλος του άρθρου ...

Με τα μακράν περισσότερα πανευρωπαϊκώς θύματα απ’ την γρίπη ανάλογα με τον πληθυσμό. Με τις αυτοκτονίες να μην γνωρίζει κανείς πλέον σε τι αριθμό έχουν φτάσει,  και να συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινή είδηση στα ‘ψιλά’. Με τους νεκρούς του χειμώνα (που πέθαναν προσπαθώντας να ζεσταθούν, χωρίς πετρέλαιο ή και χωρίς ηλεκτρικό) από πυρκαγιές, δηλητηριάσεις, ατυχήματα κλπ. πολλές δεκάδες: Δεν έχει καμία σημασία κύριοι ‘αντάρτες’ εάν θα ψηφίσετε τελικά ή όχι ....
την ‘τροπολογία για το γάλα’. Έχετε εδώ και καιρό βάλει τις υπογραφές σας στην τροπολογία του αίματος.

Σιγά μην δεν το ξέρουμε. Η αριστερή αντιπολίτευση έχει τα χάλια της. Επιμόνως πολυδιασπασμένη. Φυσιολογικά απροπόνητη. Εγκληματικά ανέτοιμη. Ιστορικά αυτό-ενοχοποιημένη. Τελικά τρομαγμένη, χωρίς φαντασία, σχεδόν πεπεισμένη, αρκείται να εισπράττει μονάχα το αντίπαλο ‘κόστος’:...

Παραγωγή πολιτικού οράματος, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια μηδενική!..

Αν είναι μια απλή χαζή ‘αμερικανιά’ το να γυρίζεις ντοκιμαντέρ της πορείας ενός ηγέτη, που πιθανότατα θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, το γεγονός, όμως, πως αυτός ακριβώς ο ‘επόμενος πρωθυπουργός’ δέχεται να τον κάνουν ντοκιμαντέρ, αντί να ξαγρυπνά κάθε βράδυ αναλογιζόμενος τις επερχόμενες ευθύνες του, αυτό δεν είναι απλά ένα κακός οιωνός. Απ’ την άλλη, η τηλεοπτική δεινότητα της κ. Κανέλλη, δεν είναι ακριβώς η επιθυμητή εξέλιξη του ΚΚΕ, αυτή που θα ξεκόλλαγε την ορθόδοξη και ένδοξη αριστερά απ’ το πενιχρό 5% με το οποίο δείχνει ευχαριστημένη. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, μάλλον μακράν του ήθους, της σοβαρότητας και της ιστορίας του ΚΚΕ, βρέθηκε εκστομίζοντας την βρισιά που χρησιμοποίησε στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη. Έχασε μόνη της το δίκιο που είχε. Τέλος πάντων, εάν και το ΚΚΕ θέλει να σοβαρευτεί και να ξεκολλήσει από εκεί που βρίσκεται, καλό θα ήταν να αρχίσει να μας λέει, με ποιόν τρόπο θα μας εξασφαλίσει πως δεν θα φτάσουμε κάποτε να …κουρευτούμε αλά Κουτσούμπα, μας πάει δεν μας πάει, κι όποιος το ‘πιασε, το ‘πιασε. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες άνευ σημασίας..

Το ξέρουμε, λοιπόν, κύριοι της κυβερνητικής συνομοσπονδίας. Χωρίς σοβαρό αντίπαλο. Χωρίς σοβαρή αριστερά, νομίζετε πως έχετε τελικά ελπίδες. Με τα κοράκια της προπαγάνδας δικά σας. Με τους ισχυρούς της γης με το μέρος σας (αφού τους έχετε παραδοθεί ολοσχερώς). Με τα κολπάκια σας, τα ποτάμια σας, τους δήθεν ‘ανεξαρτήτους’ σας. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα σας σε πλήρη ανάπτυξη, ελπίζετε πως θα μας τουμπάρετε ακόμη μια φορά.

Όμως.

Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η πολιτική σας πορεία ως φυσικών πλέον προσώπων έχει τελειώσει. Η αποδεδειγμένη ενοχή σας επί τριανταπέντε χρόνια, είναι ασήκωτη. Η ετυμηγορία των ενόρκων ήδη καταδικαστική. Η ‘διαθεσιμότητά’ σας έφτασε. Ότι μασκάρεμα. Ότι φτιασίδωμα και να επινοήσετε, μέχρι τις εκλογές, δεν θα σας σώσει. Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει ακόμη τι σκατά ακριβώς να ψηφίσει, κατάλαβε όμως πια ΤΙ ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσει. Κι αυτό που με τίποτε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ είστε ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ.  

Μπορεί απ’ το ..γάλα να γλιτώσετε, το άδικο αίμα όμως δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος. Ο κύβος ερρίφθη.

Από "thanosx" μέσω "Paganeli", μοντάζ Γρέκι

Το σχόλιο μας: Η πατριωτική δημοκρατική λύση για το τι θα ψηφίσει "ο κόσμος" υπάρχει. Βρίσκεται με χιλιάδες αγωνιστές στους δρόμους εδώ και 2,5 χρόνια παλεύοντας μαζί με τον λαό για την συνολική ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος και της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που το στηρίζει. Είναι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο το μέτωπο που ενώνει τον λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1