Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ο Μαζιώτης, η μάζα και οι μαφιόζοι…


αστυνομια Ιαχές θριάμβου εξέπεμψε η άρχουσα αναρχία – ντόπια και διεθνής-με αφορμή τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, που είναι, όπως λένε, επικίνδυνος τρομοκράτης.

Και είναι αξιοσημείωτα τα όσα, στην προκειμένη περίπτωση, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο αστυνομικό μέγαρο.:
«Εκ μέρους της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών, είπε, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά της την Ελληνική Αστυνομία από καρδιάς. Ο Έλληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά της Δημοκρατίας μας. Και αυτό οι Έλληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα και γι’ αυτό τους ευχαριστώ θερμά». ‘Όμως…

Πρώτα-πρώτα, για να συγχαρεί και να ευχαριστήσει κάποιος «από καρδιάς», πρέπει να διαθέτει «καρδιά». Πράγμα, που είναι πολύ αμφίβολο, αν ισχύει στην περίπτωση όλων αυτών, που επιβάλλουν τα δολοφονικά σε βάρος του λαού μνημονιακά μέτρα.

Όπως επίσης είναι πολύ αμφίβολο το κατά πόσο ο Έλληνας αστυνομικός αποτελεί ασπίδα, της εξαθλιωμένης πλέον κοινωνίας, της παροπλισμένης Δημοκρατίας και του πολλαπλά δεινοπαθούντος Έλληνα πολίτη. Όταν έχει επιβληθεί σε βάρος τους καθεστώς άγριας τρομοκρατίας. Σε αντίθεση με την αρπακτικότητα του καθενός μεγαλόσχημου αλήτη, που περιφρουρείται με περισσή φροντίδα και αβρότητα.

Αλλά ευστοχεί, όταν λέει ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων καταδικάζει την τρομοκρατία. Με πρώτη και χειρότερη, βέβαια, στην τωρινή χρονική συγκυρία, τη μνημονιακή. Η οποία δολοφονεί άμεσα ή μακροπρόθεσμα χιλιάδες και εκατομμύρια Ελλήνων.

Κι ακόμη πιο πέρα η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων αισθάνεται φρίκη και αποτροπιασμό για τον κυνισμό της διεθνούς τρομοκρατίας. Και μιλάω για «κυνισμό», γιατί αυτές τις μέρες συνέβη ένα συγκλονιστικό περιστατικό, που είχε πάρει διεθνείς διαστάσεις. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός κουταβιού στα Νέα Στύρα Ευβοίας από ιδιοκτήτη ταβέρνας. Και το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι συγκλόνισε «από καρδιάς», όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός μας, και τους λίαν ευαίσθητους γερμαναράδες. Που ζήτησαν, λέει, και το φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να προωθήσουν την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων. Και, για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της γερμανικής ευαισθησίας, αρκεί να θυμηθούμε ότι στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο εξόντωσαν κάπου εξήντα εκατομμύρια ανθρώπων. Μεταξύ των οποίων και εφτακόσιες χιλιάδες Έλληνες.


Αλλά κάποιοι μεγαλόψυχοι απέναντι στους ευαίσθητους γερμαναράδες, ενδεχομένως, να πουν «περασμένα, ξεχασμένα»! Kι όμως παρόμοιες ιστορίες περισσής βαρβαρότητας, έχουμε σε διάφορα σημεία της γης και τώρα στον 21ο αιώνα. Με ασήμαντες αιτίες ή προβοκατόρικες αφορμές, που, κατά περίπτωση, εφευρίσκονται, Όπως στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και αλλού. Των οποίων οι κάτοικοι κάτω απ’ το καθεστώς της αφόρητης τρομοκρατίας αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, προκειμένου να προωθηθεί έτσι το σχετικό με την πολτοποίηση λαών και πολιτισμών σχέδιο της παγκοσμιοποίησης. Κάτι που, με περισσή βαρβαρότητα πραγματοποιείται εδώ και τώρα στη μαρτυρική Γάζα. Με απολογισμό πολλές εκατοντάδες νεκρούς και αρκετές χιλιάδες τραυματίες. Μεταξύ των οποίων προκαλεί φρίκη και αποτροοπιασμό και η δολοφονία εκατοντάδων παιδιών.

Αξιοσημείωτες, στην προκειμένη περίπτωση είναι σχετικά και οι κυνικές αποφάνσεις κάποιων γαλαζοαίματων ξανθών και μαύρων «κουταβιών» της άρχουσας διεθνούς αναρχίας. Τα οποία, χωρίς ίχνος ντροπής και συνείδησης, υποστήριξαν ότι το κανιβαλικό όργιο σε βάρος των αμάχων και των παιδιών της Παλαιστίνης αποτελεί «δικαίωμα αυτοάμυνας» των σιωνιστών! Ή, ότι το μακελειό αυτό γίνεται, επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή όπως υποστήριξε αξιωματούχος σιωνιστής. Που ασφαλώς έχει δίκιο. Δεδομένου ότι η μοναδική επιλογή για τους εγκληματίες είναι το έγκλημα. Και μάλιστα ανταποδιδόμενο στο εκατονταπλάσιο. Έτσι ώστε να μην υστερούνε καθόλου απ’ τον ιδεολογικό προγονό τους, το Χίτλερ. Του οποίου οι κληρονομικοί απόγονοι-ας μην το ξεχνούμε- δολοφονούν εδώ και τώρα τον ελληνικό λαό. Ο οποίος ωστόσο δεν έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας. Αφού τα όργανα της προστασίας του καθενός σιωνιστή και ναζί αλήτη αντιμετωπίζουν με τα γκλομπς, τις σιδηρογροθιές και τ’ ασφυξιογόνα τον Έλληνα πολίτη.

Γεγονός που σημαίνει ότι τα εκατομμύρια των άνεργων και οι χιλιάδες των απολυμένων και των άστεγων και των πεινασμένων δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε απ’ τον κ. Μαζιώτη ή τον κ. Ξηρό ή κάποιον άλλον παρόμοιο. Γιατί οι τραπεζικοί και οι πολιτικοί και οι λοιποί κοινωνικοί λήσταρχοι δεν μας έχουν αφήσει τίποτε, για να μας πάρουν αυτοί, που το κατεστημένο έχει «βαφτίσει» ληστές και τρομοκράτες.

Ενώ απ’ αυτούς τους ίδιους έχει να φοβηθεί ο λαός τα έσχατα και τα αίσχιστα. Γιατί, ενώ παρουσιάζονται ως σωτήρες του, στην πραγματικότητα έχουν ως μέλημά τους, με σατανική πανουργία και ανύπνωτη κακουργία, να τον βυθίζουν σε ολοένα και μεγαλύτερη δυστυχία. Προκειμένου να σωριάζουν αυτοί και οι πάτρωνές τους τοκογλύφοι όσο γίνεται περισσότερο πλούτο, για να ζουν με περισσή κραιπάλη και ασωτεία.

Για τους αρχιτρομοκράτες αυτούς και λοιπούς ληστάρχους υπάρχουν βέβαια τρομοκράτες. Γι’ αυτό και φροντίζουν να περιφρουρούνται από δεκάδες και εκατοντάδες κατ’ ευφημισμόν, προστατών του πολίτη. Οι οποίοι, σημειωτέον, για τους ανθρώπους του λαού αποτελούν είδος εν μεγάλη ανεπαρκεία.

Τελειώνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη απ’ τα κουτάβια και τα λοιπά συμπαθέστατα ζώα με τα οποία κάποτε παρομοιάζουμε κάποια ανθρωποειδή. Δεδομένου ότι τα ζώα και όταν ακόμη, κάτω απ’ τη νομοτέλεια των ενστίκτων τους, εφαρμόζουν το νόμο της ζούγκλας, παραμένουν αθώα. Σε αντίθεση με τον αποτροπιασμό, που προκαλεί ο κυνισμός και η κακοήθεια των γαλαζοαίματων «κουταβιών» της ντόπιας και διεθνούς αλητείας. Δεδομένου ότι βρίσκεται πέρα απ’ τα έσχατα όρια της οποιασδήποτε κτηνωδίας και θηριωδίας.…

παπα-Ηλίας


http://papailiasyfantis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1