Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

"Ψιλικατζήδες" βουλευτές στο "χρηματιστήριο της λαμογιάς";

Δείτε το σχόλιο μας στο τέλος του άρθρου*

Σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής ιστοσελίδας, ανάμεσα στους «πρωταθλητές της φοροδιαφυγής το 2013» που … τσίμπησε το ΣΔΟΕ ήταν και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλης.

Αραγε αυτή η υπόθεση τι απέγινε; 

Το γράφουμε αυτό με αφορμή της τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή του Καμένου που διαφοροποιήθηκε απ’ την κομματική γραμμή του κόμματος του και υποστήριξε ότι για τον πρόεδρο της δημοκρατίας θα ψηφίσει ένα ευρείας αποδοχής, εκτός πολιτικής πρόσωπο για να μην έχουμε ….
  «πολιτική αστάθεια».

Δεν ρωτάμε τυχαία να μάθουμε τι έγινε με τις εκκρεμότητες που έχει ο Χαϊκάλης με τον ΣΔΟΕ. Το κάνουμε γιατί πρόσφατα διαβάζαμε ότι και ο Κ. Γιοβανόπουλος, βουλευτής Ημαθίας, που αντιμετώπιζε προβλήματα με οικονομικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις του πατέρα του, σταμάτησε να δέχεται «ενοχλήσεις» μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛΚάποιοι αυτό το συνδυάζουν με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που έκανε, παζαρεύοντας την ψήφο του για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. 

Σε τοποθέτηση του ο βουλευτής του Σύριζα  Π. Κουρουμπλής σχολιάζοντας   την εκτός κομματικής γραμμής στάση του Π. Χαϊκάλη έκανε αναφορά  στα γεγονότα του 1965 εκτιμώντας προς πρόκειται για «εκμαυλισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας» αφού δεν μπορεί «να τους ήρθαν ξαφνικά τα περί πολιτικής αστάθειας»

Υ. Γ. Πάντως αν τυχόν κάποιοι παζαρεύουν την ψήφο τους για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας για  «φραγκοδίφραγκα», θα πρόκυπτε για «αξιολύπητους ψιλικατζήδες» αφού μια τέτοια ψήφος, σύμφωνα με δημοσιεύματα κοστίζει στο χρηματιστήριο της λαμογιάς ένα εκατομμύριο ευρώ.ματιστήριο της λαμογιάς ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή : Βαθύ Κόκκινο

Σχόλιο μας : Δεν μας αφορούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα ή οι συγκεκριμένοι πολιτικοί σχηματισμοί, αυτό που θέλουμε να στιγματίσουμε είναι οι λογικές ή οι φιλοσοφίες που  εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές καθώς και να τονίσουμε τις "εκπτώσεις" που γίνονται στο "συνειδησιακό μας χρηματιστήριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1