Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ καταγγέλουν

23 -11 - 2014         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να απαλλαγεί από τακτικές
 που συμβάλλουν στον εκφυλισμό και την απαξίωση
του συνδ. κινήματος

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 13:30 - μετά από 2,5 μήνες από την προηγούμενη συνεδρίαση -  θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με σοβαρά θέματα συζήτησης (Πορεία ΣΣΕ, Απεργία ΓΣΕΕ 27/11, Άρση επίταξης, ΑΔΜΗΕ, Οργανωτικά & Οικονομικά θέματα).

Για μια ακόμη φορά, όπως και στην προηγούμενη συνεδρίαση στην Πτολεμαΐδα η Διοίκηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αποδέχεται «χορηγία» της Διοίκησης της ΔΕΗ με κάλυψη εκτός έδρας των μελών του Δ.Σ. από την επαρχία με αιτιολογία ότι πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ θα υπάρξει ενημέρωση από τη Διοίκηση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για την υπό κατάρτιση ΕΣΣΕ.

Μέχρι τώρα, αργά το βράδυ οι 2 εκπρόσωποι μας στο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ οι οποίοι ...
είναι από την Αθήνα δεν έχουν καμία ειδοποίηση για την αυριανή, πρωινή ενημέρωση με τη Διοίκηση της Επιχείρησης.

Οι συνεχιζόμενες τέτοιες πρακτικές και η σύμπλευση με αυτές Διοικητικών στελεχών αποτελούν απαράδεκτες ενέργειες που εκθέτουν το Συνδικάτο στα μάτια των εργαζομένων και της κοινωνίας. 

Με τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της. Αποδεικνύουν μια υποταγμένη και απόλυτα εξαρτημένη ΓΕΝΟΠ στην εργοδοσία και κατ’ επέκταση από τη Διοίκηση και την κυβέρνηση που θα βρίσκεται σε ομηρία και αδυναμία να ασκήσει οτιδήποτε που να μοιάζει έστω με συνδικαλισμό.

Καλούμε την πλειοψηφία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να βάλει τέλος σε τέτοιες εκφυλιστικές τακτικές.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν απαίτηση για αλλαγή πορείας. Για μια Ομοσπονδία που θα απαλλαγεί από τακτικές που συμβάλλουν στον εκφυλισμό και την απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Μια Ομοσπονδία που θα οργανώνει, θα συντονίζει και θα συντονίζεται με κάθε αγωνιστική διάθεση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των εργαζομένων.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Αναδημοσίευση από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1