Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Συνάντηση εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και του ΕΠΑΜ για την ανάγκη οικοδόμησης του μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού αντιμνημονιακού μετώπου


Το Σάββατο 22-08-15 αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, αποτελούμενη από τους Ηλία Παπαδόπουλο, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Γιάννη Δαμουλή, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κυπριώτη, Γιάννη Αθανασιάδη, Όθωνα Κουμαρέλλα και Γιώργο Ιεροδιάκονο, στα γραφεία του ΕΠΑΜ στην Καλλιθέα.

Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα συναγωνιστικό κλίμα, καθώς τους δύο πολιτικούς φορείς συνδέουν ισχυροί πολυετείς δεσμοί που έχουν σφυρηλατηθεί στους δρόμους του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η ανάγκη άμεσης συσπείρωσης των δημοκρατικών, πατριωτικών και ριζοσπαστικών αντιμνημονιακών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων σε κοινό πολιτικό και αγωνιστικό μέτωπο.

Εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση ότι αυτή η πολιτική συμμαχία θα πρέπει να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το περήφανο ΟΧΙ του 61% του ...
ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ανατρέποντας τα μνημόνια και τους ολιγάρχες που τα επιβάλλουν και ανοικοδομώντας την ελληνική κοινωνία σε νέες βάσεις δημοκρατίας, λαϊκής κυριαρχίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Και οι δύο φορείς εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε το μέτωπο αυτό να είναι σε θέση να καταθέσει άμεσα συνολική πρόταση διακυβέρνησης, καθώς είναι σαφές ότι η κλεψύδρα για τον ελληνικό λαό έχει σχεδόν αδειάσει.

Εν κατακλείδι, οι εκπρόσωποι του ΕΠΑΜ και του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, εξέφρασαν την κοινή επιθυμία τους να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να συμβάλλουν καθοριστικά στην ταχεία οικοδόμηση του μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου, το οποίο θα είναι σε θέση να υπηρετήσει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα ένα κοινά αποδεκτό στρατηγικό σχέδιο ανατροπής της σημερινής εφιαλτικής πραγματικότητας για τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1