Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της λειτουργίας εκλογικού κέντρου του Ε.ΠΑ.Μ. στις Αχαρνές


Αγαπητοί συμπολίτες,

Γι' άλλη μια φορά το Ε.Πα.Μ. βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές διεξάγονται σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για τη χώρα και το μέλλον της. Κι αυτό γιατί  έχουμε την τραγική κατάσταση στην οποία την έφεραν το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό, με τις επιλογές του. Οι τελευταίοι μήνες, με τη διαχείριση της ''πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης'' επιβεβαίωσε ότι ήταν κι αυτή άλλο ένα επεισόδιο στο θρίλερ καταστροφής και ξεπουλήματος της Ελλάδας και του λαού της.

Από την άλλη, η επόμενη μέρα αυτών των εκλογών θα σηματοδοτήσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Αν απ' αυτές προκύψει πλειοψηφία μνημονιακών, υπόδουλων στο ευρώ και την Ε.Ε. και απάτριδων πολιτικών σχημάτων, χωρίς την παρουσία του Ε.Πα.Μ. στην Βουλή και τον οργανωμένο αγώνα του λαού, η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου είναι δεδομένη. Αυτό σημαίνει ότι θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που δεν μπόρεσαν να περάσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και μάλιστα στο χείριστο βαθμό για τον Έλληνα πολίτη. Η δε χώρα κυριολεκτικά κόβεται σε κομμάτια και χαρίζεται, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων, στους γύπες που καραδοκούν.

Το Ε.Πα.Μ. λοιπόν καλείται να δώσει άλλη μία μάχη, όπως και στο παρελθόν, από την πρώτη γραμμή. Και θα τη δώσουμε όλοι με όσες δυνάμεις διαθέτουμε - ακόμα και υπερβάλλοντας εαυτούς. Γι' αυτό καλούμε όλους εσάς τους φίλους του μετώπου να συνδράμετε και σ' αυτή την προσπάθεια μας με την επισκεψή σας στο εκλογικό μας  κέντρο, στο Μενίδι , στην διεύθυνση Αρχαίου Θεάτρου 10 (πρώην Σαλαμίνος), στην πλατεία Καράβου.

Το εκλογικό κέντρο μας θα λειτουργεί από την Παρασκευή 11/9 , κάθε απόγευμα από τις 18:30. 

Σας καλούμε, τέλος, το Σάββατο 12/9 από τις 19:00 στο εκλογικό κέντρο μας όπου θα βρίσκονται υποψηφίοι και μέλη του Ε.Πα.Μ. για μια βραδιά ενημέρωσης  και συζήτησης για τις πολιτικές προτάσεις μας και τις εκλογές.

           τα μέλη του Ε.Πα.Μ. Αχαρνών-Καματερού​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1