Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής μάχης το Ε.ΠΑ.Μ. σε Αχαρνές, Θρακομακεδόνες και Καματερό




Με τα επιτυχημένα εγκαίνια, το Σάββατο 12/9/2015, του Εκλογικού Κέντρο του Ε.ΠΑ.Μ. στις Αχαρνές  με την συμμετοχή πολλών πολιτών, φίλων και συναγωνιστών ξεκίνησε η τελική φάση της προεκλογικής μάχης που δίνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο στις Αχαρνές και τους γύρω Δήμους. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι του Ε.Πα.Μ. στην Αττική, Δημήτρης Κυπριώτης, Όθωνας Κουμαρέλλας και Γρηγόρης Δανδουλάκης, αλλά και οι υποψήφιοι Γιώργος Γεωργής (Επικρατείας) και οι Ηλίας Αλεξανδρής, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντίνα Κοέδρου και Αγάθη Τοπαλίδου (Β’ Αθηνών).

Μια ξεχωριστή νότα ελπίδας και χαράς αποτέλεσε και η συνεισφορά των παιδιών συναγωνιστών μας στην διακόσμηση του εκλογικού κέντρου με ζωγραφιές που ετοίμασαν κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

Αξιζει, επίσης, να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των παρευρισκομένων τόσο για το προεκλογικό υλικό του Ε.Πα.Μ. όσο και για το 3ο τεύχος της Πολιτικής Επιθεώρησης του «ΑΝΑΠΟΔΑ» και το περιοδικό «ΑΝΤΑΙΟΣ», τα οποία είναι διαθέσιμα στο εκλογικό κέντρο.


Από την Δευτέρα 14/9/2015 στο εκλογικό κέντρο γίνονται επίσης προβολές - κατά τις βραδυνές ώρες - ενημερωτικών ταινιών και ομιλιών υποψηφίων για όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να μάθουν για το Ε.ΠΑ.Μ. και τις θέσεις του αλλά δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. 




Όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες, εκτός από το εκλογικό κέντρο, έχουν τοποθετηθεί, επίσης, προεκλογικά ενημερωτικά σταντς του Ε.ΠΑ.Μ. τόσο στους Θρακομακεδόνες όσο και στο Καματερό,  τα οποία και πλαισιώνονται από συναγωνιστές που μοιράζουν έντυπο προεκλογικό υλικό - σποραδικά - κατά τις απογευματινές ώρες.


Από την μάχη της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα του Ε.ΠΑ.Μ. σε Αχαρνές και Καματερό δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα καθιερωμένα πλέον πανό που αναρτά και ανανεώνει διαρκώς το ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού.

Στις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται επιπρόσθετες προεκλογικές δράσεις έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών και φίλων μας. Το ενδιαφέρον αυτό άλλωστε είναι αυτό που μας δίνει δύναμη και πίστη για τον αγώνα που δίνουμε καθώς έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία αυτής της - απαράδεκτα σύντομης - προεκλογικής περιόδου.

Τέλος, ενημερώνουμε όσους συμπολίτες και φίλους μας θέλουν  να ενημερωθούν για τις προτάσεις και το πρόγραμμα του Ε.ΠΑ.Μ., είτε με προεκλογικό έντυπο υλικό είτε με απευθείας προσωπική επαφή και συζήτηση ότι το εκλογικό κέντρο μας βρίσκεται στην οδό Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) αρ. 10, στην πλατεία του Κάραβου, και λειτουργεί πλέον - εκτός από το απόγευμα μετά τις 18:30 - και το πρωϊ μετά τις 10:30 μέχρι και τις εκλογές, ενώ για επείγοντα ζητήματα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6971788656 (What's Up).

Τα Μέλη του Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1