Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

"Εμείς οι Επαμίτες έχουμε υποστεί πολύ κριτική, όχι πάντα καλοπροαίρετη."



της Ντίνας Κοέδρου

Οι Επαμίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!

Εμείς οι Επαμίτες έχουμε υποστεί πολύ κριτική, όχι πάντα καλοπροαίρετη, μάλιστα πολλές φορές είναι και καθαρά προσβλητική. Έχουμε λοιδωρηθεί ώς φασίστες, εθνικιστές, κομμουνιστές, μασόνοι, λαϊκιστές αλλά κάποιοι επιμένουν να μας αφαιρούν και την νοημοσύνη μας, ακόμα και την συναισθηματική, επιμένοντας ότι είμαστε προσκυνητές του Καζάκη και ότι μόνο μέσω του λόγου του και τα βιντεάκια του έχουμε πολιτική σκέψη και έκφραση.

Για να τελειώνει λοιπόν και αυτή η κακοήθης πιπίλα, επιτρέψτε μου να σας παραθέσω ότι οι Επαμίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, άρα την όμορφη, προσεχτικά διακοσμημένη γλώσσα των πολιτικών δεν θα την ακούσετε από εμάς. Από εμάς θα ακούσετε αλήθειες που καίνε και δεν ακούγονται πουθενά οπότε φυσικό είναι να τσούζουν πολλούς όπως και να ξενίζουν κάποιους άλλους καθότι αυτές οι αλήθειες είναι ανήκουστες και προσεχτικά φιμωμένες από το σύστημα και τα μέσα. Από εμάς θα ακούσετε απλές καθημερινές εμπειρίες καθώς είμαστε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από τον καθένα σας, με παιδιά που απειλούνται με φευγιό λόγω της παντελούς έλλειψης ελπίδας και οράματος, παιδιά που έχουν πάψει να χαμογελάνε. 

Έχουμε χρέη πολλά, εντός και εκτός Ε.ΠΑ.Μ, γιατί δεν συμβιβαστήκαμε με το να κυνηγήσουμε ούτε σπόνσορες με τα γνωστά επακόλουθα αλλά και στην καθημερινή μας ζωή είμαστε τόσο φτωχοποιημένοι όπως η μισή, τουλάχιστον, Ελλάδα.

Έχουμε αποποιηθεί κάθε κομματική ιδεολογία γιατί καταφέραμε να δούμε ότι το να υποστηρίζεις το κόμμα σου δημιουργεί περιορισμούς και αδιέξοδα τα οποία δεν σου επιτρέπουν να δεις ότι πρωτίστως και κυρίως στην χώρα μας προέχει η σωτηρία της εθνικής μας κυριαρχίας και του λαού. 

Αν δεν έχεις σπίτι, πώς να το κυβερνήσεις? 

Όταν τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα ελέγχουν όλες τις αποφάσεις, πώς εσύ να λέγεσαι κυρίαρχος στον τόπο σου? Όταν δεν έχεις δικό σου νόμισμα και εξαρτάσαι από δανεικά τα οποία μετατρέπονται σε ...
ένα τεράστιο φαύλο κύκλο δανεισμού, τοκοχρεωλύσιων και αποπληρωμής, βαθαίνοντας συνεχώς το ρήγμα του χρέους και δημιουργώντας συνθήκες βίαιας αρπαγής του εισοδήματος του πολίτη, φτάνοντας στο σημείο να μην μπορεί να επιβιώσει, τί προκοπή να αναμένουμε? 

Για να φτάσουμε να τα βλέπουμε αυτά με ξεκάθαρη ματιά, ο κάθε Επαμίτης έχει ψάξει, έχει διαβάσει, έχει παρακολουθήσει σωρία εκδηλώσεων, έχει εκτεθεί στην κοινωνία, έχει συμμετάσχει σε αγώνες κοινωνικούς και πολιτικούς και έχει ψηθεί στο πεζοδρόμιο, με συνεχή αυτοκριτική στον εαυτό του πρωτίστως και στις διαπιστώσεις αυτών που βιώνει. 

Η αυτογνωσία είναι, και οφείλει να είναι, κυρίαρχο στοιχείο ενός Επαμίτη, όπως και η ταπεινότητα που πρεσβεύει τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και το δικαίωμα του να εκφραστεί για αυτό και λειτουργούμε σε πυρήνες με δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και αυτό επιθυμούμε για την κοινωνία. Μια κοινωνία που να διαμορφώνει η ίδια την πολιτική που οφείλει να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τις πολιτικές που του επιβάλλουν.

Ο Δημήτρης Καζάκης, επαξίως, είναι ο εκφραστής του Ε.ΠΑ.Μ

Δεν είμαστε, για να μην σας κουράζω, χάπατα κανενός (πιά), και δεν επιτρέπουμε την χειραγωγησή μας από κανένα που να μην διεκδικεί την δικαιοσύνη, την δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση. Τέλος, θα ήθελα, για άλλη μια φορά, μήπως και γίνει κατανοητό, να θίξω το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καζάκης, επαξίως, είναι ο εκφραστής του Ε.ΠΑ.Μ., καθότι η αξία του έχει εκτιμηθεί από τους αγώνες του και τις γνώσεις του και αν τα βιντεάκια που ποστάρουμε κακίζουν, ας μην τα βλέπει όποιος δεν το επιθυμεί. Οι ιστορικές και οικονομικές γνώσεις του Δημήτρη είναι όμως τέτοιες, που θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ακουστούν από τον λαό ώστε να εκτιμηθούν καταλλήλως. 

Όπως διαπιστώνετε όμως, είναι απολύτως φιμωμένος από τα μέσα, και ένας τρόπος να βγει στην κοινωνία αυτή η ενημέρωση προς αξιολόγηση, εκτός των λάιβ εκδηλώσεων (έχω χάσει το μέτρημα) είναι εφικτή, μόνο διαδικτυακά, μέσω βίντεο. Φροντίστε λοιπόν να συναντήσετε έναν Επαμίτη που ήταν, είναι και θα είναι έξω στο δρόμο στον αγώνα μας για αναγνώριση των προταγμάτων μας, αντιθέτως με τους πολιτικούς που ο δρόμος τους βλέπει μόνο σε περίοδο εκλογών, γιατί και εμείς πολύ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ανησυχίες. Επισκεφτείτε έναν κοντινό σας πυρήνα ( ο δικός μου είναι στην Χασιάς 83 και Πατρόκλου γωνία στο Ιλιον) και να συμμετέχετε στις ανοιχτές πάντα συναντήσεις μας. 

Ανακαλύψτε τον διαδικτυακό μας σταθμό, e-roi.gr, όπου καθημερινά λέγονται πάρα πολλά για τις εξελίξεις, διαβάστε την πρόσφατη εφημερίδα μας, ΑΝΑΠΟΔΑ και ενημερωθείτε για όλα όσα πιστεύει και διεκδικεί το Ε.ΠΑ.Μ μέσω της ιστοσελίδας μας, epamhellas.gr,πάντα με υλοποιήσιμο, απολύτων εφικτό πρόγραμμα. ΤΕΛΟΣ, αν αυτό που προέχει στην ζωή σου είναι η ελευθερία, θεωρείς ότι η δημοκρατία στην χώρα μας έχει συμβιβαστεί και αγωνιάς για το αύριο του τόπου, του σπιτιού σου, του παιδιού σου, σε αυτές τις εκλογές,ΨΗΦΙΣΕ Ε.ΠΑ.Μ!!!!

Πηγή: kougi2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1