Πανό ΕΠΑΜ Αχαρνών - Καματερού

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οι … ‘’ρακιές’’ των δημίων !!


του Κώστα Γιαννιώτη

Έτσι μπράβο, συμπατριώτη !

Ενώ αυτοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε περισσότερο από το δωσιλογισμό τους και την πρωτοκαθεδρία στην υποτέλεια και το σκύψιμο στους κατακτητές……
Ενώ αυτοί ‘’βρίζονται’’, ‘’φτύνονται’’, ’’σπιλώνονται’’ και ‘’ανασκολοπίζονται’’ φραστικά, από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από παράθυρο σε παράθυρο ……
Ενώ ξεβρακώνονται και αποκαλύπτουν, τάχα, ο ένας τον άλλον …..
Ενώ ξαμολούν τις κάθε είδους ‘’δημοσκοπικές’’ εταίρες να σου πουν (σήμερα) τι..…ΨΗΦΙΣΕΣ (!!) στις …… 20 του Σεπτέμβρη (!!) κι έχουν ήδη αναδείξει τις κυβερνήσεις …. συνεργασίας, που τόσο γουστάρουν …
Εσύ ;;

Εσύ μη δίνεις σημασία !! Συνέχισε απτόητος τη φραπεδιά σου και παίξε την ψήφο σου ……. over ή under (κάπως έτσι τα λένε στο ‘’Στοίχημα’’), ανάλογα με τα φαβορί ή τα αουτσάιντερ. Ακόμα ‘’καλύτερα’’…… μην πας να ψηφίσεις καθόλου.
Άφησε τον κάθε βολεμένο ή ηλίθιο τυφλό οπαδό του κάθε ψευτόμαγκα Βαγγέλα, του κάθε ‘’χαμογελαστού’’ μορφονιού Αλέξη και του κάθε μαλάκα και ….. λεβέντη, να καθορίσει την τύχη του παιδιού σου. Να καθορίσουν αυτοί το ακρογιάλι που θα ξεβραστεί το πτώμα του, μαζί με το δικό σου!

Δεν σου έκανε καμιά εντύπωση το γεγονός ότι και οι δυο, απροκάλυπτα, παίζουν την τύχη σου με μοναδικό διακύβευμα το ποιος είναι καλύτερος υπηρέτης του μνημονίου και των κατακτητών.
Δεν σου έκανε καμιά εντύπωση το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα πολιτικά αποκαΐδια (ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ – ΠΟΤΑΜΙ) κατάντησαν ψηφοδεείς επαίτες, για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος σφουγγοκωλάριος ...
του μέλλοντα πρωθυπουργού, που θα ορίσει η Μέρκελ ! 
Δεν σου έκανε καμιά εντύπωση που ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας (σ.σ. χωρίς  κεφαλαία) έφτασε στο σημείο να δηλώνει απερίφραστα ……«Ο ρόλος μου, οι αρμοδιότητές μου και κυρίως η λαϊκή ετυμηγορία των τελευταίων εκλογών, μου επιβάλλουν να κάνω τα πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, αγγίζοντας ακόμη και τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, ώστε η πορεία της Ελλάδας να είναι αδιατάταρακτη εντός Ευρώπης και Ευρωζώνης», συμπληρώνοντας .….. «Θα κάνω όχι απλώς αυτό που μου αναλογεί, αλλά θα υπερβώ και αυτό ακόμη το οποίο ενδεχομένως φαίνεται ότι προκύπτει από το γράμμα των διατάξεων για τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Δεν σου έκανε  καμιά εντύπωση το γεγονός  ότι όταν οι δυο μονομάχοι συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και, αφού αντάλλαξαν τις φραγκολεβαντίνικες αβρότητές τους για την παχυδερμία τους και τις ρακιές που ήπιαν, στην υγειά του κάθε θύματος που εξακολουθεί να τους πιστεύει , αποσύρθηκαν κοντά σε κάποιο παράθυρο της αίθουσας του αεροδρομίου, μακριά από αυτιά – ακόμα και στενών συνεργατών τους -  και είπαν τα δικά τους !!! 
Είπαν αυτά που δεν πρέπει να ακούσει κανείς ! Γιατί ακόμα και οι …. ‘’στενοί συνεργάτες’’ κάποτε κελαηδούν και η ιστορία καταγράφει !!

Είπαν αυτά που αν τα άκουγες θα έπαιρνες τα βουνά ή τις πέτρες !! Γιατί οι υπάλληλοι  του ίδιου αφεντικού πωλούν το ίδιο προϊόν : Τη ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ για το ξεπούλημά σου!!
Ετοιμάζουν κυβέρνηση ….. ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ’’ όλου του φιλοευρωπαϊκού (έτσι λένε τώρα το δωσιλογικό, φιλομερκελικό) μπλοκ. Για να σε δέσουν χειροπόδαρα και να σε παραδώσουν σκελετωμένο σκλάβο στα ευρωπαϊκά τους στρατόπεδα, που στην προμετωπίδα τους θα έχουν αντί για  τη ναζιστική επιγραφή ……’’ Αrbeit macht frei’’ ( Η εργασία σε απελευθερώνει ) !! την επιγραφή ‘’Μένουμε στην ενωμένη Ευρώπη’’.
Έτσι ώστε από τον Έλληνα και την Ελλάδα να μην απομείνει τίποτε περισσότερο  από την ανάμνηση μιας …… ‘’χαμένης πατρίδας’’!! Έτσι που να λες, συμπατριώτη, στα εγγόνια σου νοσταλγικές ιστορίες για την ομορφότερη χώρα του κόσμου που είχες για πατρίδα και τα μάτια σου να τρέχουν !!

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, μέσα στον πανικό τους, ξέθαψαν  κάθε εργαλείο παραπλάνησης, εξαπάτησης και δολιότητας. Ξαμόλησαν εναντίον αυτού του δύσμοιρου λαού ό, τι πιο άθλιο διαθέτουν. Από μαλάκες και λεβέντες, μέχρι θεωρίες-απάτες περί δήθεν δύναμης της αποχής !! Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι έχουν αναγάγει τη βλακεία τους σε ….. ‘’γνώση’’ του συντάγματος και του εκλογικού νόμου. Υποστηρίζουν πως ένα μεγάλο ποσοστό αποχής, που θα υπερβαίνει το 50 % του εκλογικού σώματος, καθιστά την εκλογική διαδικασία ως μη τελεσθείσα και το αποτέλεσμά της άκυρο !
Έλεος !! Τόση ηλιθιότητα, τόση βλακεία, πώς είναι δυνατόν να χωρά σε ένα τόσο μικρό κεφάλι, σαν το ανθρώπινο ; Αν ίσχυε αυτό τότε όλο το πολιτικό κατεστημένο θα έτρεχε να βάλει από την τσέπη του τα εισιτήρια του κάθε φουκαρά ετεροδημότη, που αδυνατεί να πάει στο χωριό του να ψηφίσει. Θα του πλήρωνε ακόμα και ξενοδοχείο πέντε αστέρων για διαμονή. Τώρα όμως του βάζουν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο για να τον εμποδίσουν να εκφράσει τη γνώμη του γι` αυτούς.

Ας έχουν υπόψη τους όσοι κάνουν επαναστάσεις της φραπεδιάς και του διαλογισμού, του …… ‘’ωχ, αδερφέ’’, του …… ‘’να πάνε να γαμηθούν’’, του …… ‘’τίποτε δε γίνεται’’, ότι τα κομματόσκυλα και οι βολεμένοι θα πάνε να ψηφίσουν, ακόμα κι αν πρόκειται να σηκωθούν από τον τάφο. Ακόμα κι αν όλοι αυτοί ήταν δέκα μόνο άτομα - και οι μόνοι που θα είχαν ψηφίσει - οι εκλογές θα ήταν έγκυρες. Αν οι τέσσερις (4) ψήφιζαν Ν.Δ. , οι πέντε (5) ΣΥΡΙΖΑ και ο ένας (1) ΠΑΣΟΚ, τότε θα σου έλεγαν : Η Ν.Δ. έλαβε 40 %, ο ΣΥΡΙΖΑ 50 % και το ΠΑΣΟΚ 10 % !!! Και θα σε …… γ….κυβερνούσαν, συμπατριώτη, με μια κυβέρνηση ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ’’ ……. νααα (με το συμπάθιο)!!

Ο φόβος τους μπροστά στη δύναμη του 61,3 %, που έδειξε τα αχαμνά του στην Ευρώπη της ‘’προόδου’’, της ‘’ευημερίας’’, της ‘’σταθερότητας’’, της ‘’δικαιοσύνης’’, της ‘’αλληλεγγύης’’ και της ‘’ειρήνης’’, είναι ικανός να τους οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.
Αν πίνουν τις ρακιές τους και χαριεντίζονται, είναι γιατί δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν, εκτός από τα υπάρχοντα αυτού του λαού.
Πίνουν τις ρακιές τους σαν τους δήμιους, που πριν από κάθε εκτέλεση γίνονταν …… ‘’ντίρλα’’ (έκφραση Τσίπρα) για να πνίξουν κάθε λειτουργία του συνειδητού. Για να μη νιώθουν, να μη συναισθάνονται.

Συμπατριώτη ! Ψηφίζοντας κάποιον από όλο αυτό το συρφετολόι, που βγήκε παγανιά για ψήφο, διαλέγεις το δήμιο που θα σου πάρει αύριο το κεφάλι. Το μόνο που θα σου μείνει, σαν τελευταία αίσθηση, θα είναι η βρωμερή του ανάσα που θα μυρίζει από τις ……. ‘’ρακιές’’ της προδοσίας τους !

Και να θυμάσαι …..
Κάθε ψήφος που θα λείψει από το ΕΠΑΜ, θα είναι μαχαιριά, όχι στην πλάτη αλλά στην καρδιά του παιδιού του καθενός ! Μαχαιριά στην καρδιά της πατρίδας μας !  

Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

UA-49932466-1